Portugal – Srbija 2021: Analiza, Tipovi, Kvote

Portugal će u nedelju uveče dočekati Srbiju u Lisabonu i mora da izbegne poraz kako bi se našao na vrhu Grupe A i obezbedio svoju poziciju na Svetskom prvenstvu 2022. Ekipa Fernanda Santosa ući će u takmičenje sa remija bez golova sa Republikom Irskom, što ih je pomerilo iznad Srbije na sam vrh tabele, što znači da će Srbija morati da pobede u nedelju ako žele da osvoje prvu poziciju i dobiju automatsko mesto u kvalifikacijama  sledeće godine.

Portugal neporažen od 2016.godiine

sportoviSantosov tim je zapravo neporažen u kvalifikacionim utakmicama za Svetsko prvenstvo od septembra 2016. godine, dok će u nedeljni ključni meč u Lisabonu doneti niz od šest utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Srbiji treba pobeda kako bi se plasirala na vrh tabele, i bice težak zadatak prekinuti ovaj niz i pobediti u Lisabonu na njihovom terenu i pred njihovom publikom.

Portugal je nedavno postigao uspeh na Evropskom prvenstvu, pobedivši na takmičenju 2016. godine, pored toga što je bio u finalu 2004. i polufinalu 2000. i 2012. godine.

Može li Srbija uzeti sva 3 boda u Portugalu?

najpopularnije kladioniceOrlovi su u četvrtak zabeležili pobedu nad Katarom od 4:0, a poslednji meč bio je uspeh kod kuće protiv Azerbejdžana od 3:1 u oktobru. Što je lepa uvertira pred najvažniju utakmicu, a deluje da su momci posebno motivisani da u Lisabonu iznenade domaćina. Dragan Stojković će takođe očajnički želeti da izbegne drugo mesto, koje mu donosi samo mesto u plej-ofu.

Što se dosadašnjih utakmica tiče, pobedili su u četiri od svojih pet mečeva. Nerešeno (2-2) su igrali samo sa Portugalom krajem marta.

Portugal-Srbija predlozi za klađenje i kvote

nacini uplateKada pogledamo međusobne duele, lako je uočiti da su gotovo na svim susretima oba tima postizala gol. U nedelju će oba tima ići na pobedu tako da ponovo lako možemo videti golove u obe mreže. Kladionice ne veruju u pobedu Srbije, budući da na ovaj tip daju visoke kvote od 6.25 pa do 7. Taj tip ćemo ostaviti samo najhrabrijima, dok su naši predlozi za ovaj meč:

Oba tima daju gol – 1.95 (Kladionica 1xBet).
1x&2+ – 1.43 (Kladionica Bet365).
1&GG – 3.26 (Kladionica 1xBet).

KLADI SE SADA