Najbolja online kazina u Španiji

Tržište online kazina u Španiji se stalno širi, a slotovi su u vrhu omiljenih igara. Kako je klađenje i kockanje legalno i nadgledano, igrači takođe uživaju u sigurnosti dobitka. Budući da govorimo o rastućem tržištu, ljubitelji igara na sreću mogu stalno uživati u novim i atraktivnim ponudama. Štaviše,  imaju pristup i uslugama korisničke podrške (na španskom i engleskom) i povoljnim metodama podizanja dobitaka. S obzirom na širok spektar dostupnih online kazina, u donjoj tabeli predstavljamo najprofitabilnije.

 KazinaBonus 
1100% bonusa do €300

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% bonusa do €120

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o tržištu onlajn kazina u Španiji

Kao što je gore pomenuto, onlajn klađenje je u Španiji legalno od 2011. godine, a slotovi od 2014. Online kazina licencira DGOJ. Španskim stanovnicima zabranjeno je klađenje u kazinu bez licence. U takvim slučajevima, online kazino će biti kažnjen i pristup će biti ograničen, što će dovesti do gubitka dobitka. Većina licenciranih online kazina nalazi se van Španije. Po pravilu, sva licencirana online kazina moraju prihvatiti evro valutu kao način plaćanja.

Španski zakoni su veoma strogi kada je u pitanju licenciranje online kazina. Iako kazina licencirana u Alderneiu, Gibraltaru ili Jerseiu prihvataju igrače iz Španije, DGOJ ih ne licencira. Takva kazina se ne fokusiraju na zaštitu kupaca i ne garantuju poštene bonuse, postajući način pranja novca. Shodno tome, jedina licenca priznata i prihvaćena u Španiji je lokalna. Štaviše, Španija je zemlja koja je najviše kazni izrekla operaterima bez licence.

Načini uplate i podizanja novca

Španski igrači uživaju u širokom spektru načina uplate i podizanja -Kreditnom ili debitnom karticom (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro), E-novčanicima (Skrill, PaiPal, Neteller, ecoPaiz), bankovnim transferom, Prepaid karticama, plaćanja putem mobilnog telefona (Boku, Siru) ili kriptovaluta.

Plaćanje karticom je najpopularniji način plaćanja i podizanja. Većina Španaca to preferira jer je brz i zarađeni novac ide direktno na bankovni račun.

Iako su e-novčanici relativno noviji način plaćanja, većina online kockarnica nudi ovu funkciju. Ovo je na vrhu izbora igrača jer je besplatno kreiranje naloga, a novac se može koristiti za kupovinu online ili prebaciti na bankovni račun.

Bankovni transferi su dobra opcija za podizanje novca, ali nisu toliko efikasni za uplatu jer je to prilično dug proces. Sve manje španskih kockarnica prihvata ovaj oblik uplate novca.

Ako ne želite da vaše transakcije kockanja budu vidljive, možete se odlučiti za pripejd kartice, poput vaučera Paysafecard. To je prilično popularna opcija među Špancima i zbog brzog pristupa novcu.

Iako je mobilno plaćanje vrlo zgodno, ono se i dalje ne koristi često. Oni koji odluče da koriste takav metod mogu se obratiti provajderima kao što su Boku ili Siru. Takođe treba napomenuti da je mali broj kazina na mreži koji nude takav način uplata.

Kriptovalute su relativno nov i način uplate u razvoju. Nema mnogo online kazina koji nude ovu opciju.