Najbolje online kladionice u ┼ápaniji 2021 ­č笭čçŞ

┼ápanija je legalizovala online kla─Ĺenje od 2011. godine i trenutno upravlja regulisanim okvirom, koji okuplja desetine licenciranih kladionica, neke me─Ĺunarodne, neke lokalne. Aktivnost koordinira Oredenacion del Juego, koji ka┼żnjava ili blokira online kladionice bez licence ili koje nisu u skladu sa pravilima. Minimalna starost za otvaranje ra─Źuna je 18 godina. Najbolje kladionice koje preporu─Źujemo 2021. godine mogu se prona─çi u donjoj tabeli.

 KladionicaBonus 
1100% Bonusa do ÔéČ122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% Bonusa do ÔéČ100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o kla─Ĺenju u ┼ápaniji

Zakonski okvir

Pod pritiskom Evropske unije (slu─Źaj koji nalazimo u svim evropskim zemljama koje sporo preduzimaju potrebne mere), ┼ápanija je po─Źela da radi na zakonodavstvu o kockanju, a 2011. godine pojavio se prvi propis koji se ti─Źe online kla─Ĺenja. Tada su prve agencije zapo─Źele licenciranje, a do 2012. godine na desetine kladionica je ve─ç iza┼ílo na tr┼żi┼íte, uklju─Źuju─çi i me─Ĺunarodno priznata imena. Moraju da rade na .es domenima i po┼ítuju stroga pravila u vezi sa ogla┼íavanjem / oglasima.

Na─Źini uplate i podizanja novca

Zbog povoljnog zakonodavnog okvira, izuzetno je lako upla─çivati i podizati novac na kladionici, a najpopularnije opcije su kartice, Skrill & Neteller e-nov─Źanici, ali i depoziti putem TeleIngressa na bankomatima, po┼ítama ili u prodavnicama u ┼ápaniji.