Najbolje online kladionice u Španiji 2024

Španija je legalizovala online klađenje od 2011. godine i trenutno upravlja regulisanim okvirom, koji okuplja desetine licenciranih kladionica, neke međunarodne, neke lokalne. Aktivnost koordinira Oredenacion del Juego, koji kažnjava ili blokira online kladionice bez licence ili koje nisu u skladu sa pravilima. Minimalna starost za otvaranje računa je 18 godina. Najbolje kladionice koje preporučujemo 2024. godine mogu se pronaći u donjoj tabeli.

 KazinaBonus 
1100% bonusa do €300

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% bonusa do €120

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Španiji

Zakonski okvir

Pod pritiskom Evropske unije (slučaj koji nalazimo u svim evropskim zemljama koje sporo preduzimaju potrebne mere), Španija je počela da radi na zakonodavstvu o kockanju, a 2011. godine pojavio se prvi propis koji se tiče online klađenja. Tada su prve agencije započele licenciranje, a do 2012. godine na desetine kladionica je već izašlo na tržište, uključujući i međunarodno priznata imena. Moraju da rade na .es domenima i poštuju stroga pravila u vezi sa oglašavanjem / oglasima.

Načini uplate i podizanja novca

Zbog povoljnog zakonodavnog okvira, izuzetno je lako uplaćivati i podizati novac na kladionici, a najpopularnije opcije su kartice, Skrill & Neteller e-novčanici, ali i depoziti putem TeleIngressa na bankomatima, poštama ili u prodavnicama u Španiji.