Najbolje online kladionice u Italiji 2024

Italija ima dugu istoriju kockanja, i u ovom trenutku svi oblici kockanja su legalizovani i regulisani. Kladioce štiti autoritet ADM -a (Agenzia delle Dogane e dei Monopoli), a oko 25% Italijana igra igru na sreću svake nedelje (bilo da govorimo o klađenju, kockarnicama ili lutrijama), bez obzira na godine. Na tržištu online klađenja postoji mnogo pouzdanih kladionica koje posluju lokalno, tako da Srbi u Italiji mogu uživati u različitim platformama i atraktivnim bonusima. Preporučujemo najbolje od njih u sledećoj tabeli.

 KladionicaBonus 
1100% bonusa do €122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2bonusa do €60

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
4€10 bonus + 25 besplatnih spinova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
5100% bonusa do €130

Sa promo kodom TOP100. Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
6100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
7Depozitujte €10, igrajte sa €15

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Italiji

Zakonski okvir

Kao što je pomenuto, italijansko tržište kockanja na mreži je legalizovano, a operateri moraju dobiti licencu koja važi 9 godina. Iako se korišćenje online kladionica bez licence smatra nezakonitim, do sada nisu preduzete nikakve pravne radnje protiv njihovih igrača. Takođe nema poreza ili opklade na dobitke od klađenja. Od 1. januara 2019. zabranjene su sve metode oglašavanja kockanja, što je negativno uticalo i na tržište klađenja i na prihode fudbalskih klubova, koji će izgubiti oko 120 miliona eura sponzorstva. Ova odluka bi se mogla preispitati 2024.

Načini uplate i podizanja novca

Srbi u Italiji imaju na raspolaganju skoro sve moguće metode uplate i podizanja sredstava, a najčešći su PostePay, Skrill, Neteller, odnosno direktni bankovni transferi. Jedina ograničenja su plaćanja u MiBank -u, gde su verifikacija identiteta i način korišćenja sredstava stroži.