Meridian Kladionica: Recenzija i Bonus Dobrodošlice

Meridian kladionica, jedna od prvih na našim prostorima, svojim ponudama i promocijama dugi niz godina važi za jednu od najboljih i najsigurnijih kladionica. Širok asortiman sportskih ponuda, sjajne kvote i bonusi, dostupni su svim našim čitateljima koji dolaze iz Srbije, Bosne ili Crne Gore na Meridian online kladionici. Ukoliko ste zainteresovani da postanete novi član velike Meridian porodice, udobno se smestite i pratite našu detaljnu recenziju do kraja.
meridian bonus dobrodoslice bez uslova 1000

Merdian Bonus Bez  Depozita

Svim novim članovima iz Srbije, ova kladionica obezbeđuje bonus bez depozita, samom registracijom. Iznos od 1000RSD, pojavljuje se odmah na vašem računu, nakon jednostavne registracije na njihovom sajtu.

Neka od pravila korišćenja ovog bonusa, navešćemo u daljem tekstu:

 • Sredstva koja se nalaze na vašem bonus računu, morate iskoristiti u roku od 24h
 • Tiket, koji igrate sa dodeljenim novcem, treba da sadrži minimalno dva para, sa minimalnom kvotom od 1,25
 • Maksimalna uplata po tiketu je 200RSD, a maksimalna isplata po tiketu je 2500RSD
 • Isplate su moguće samo ukoliko je nalog korisnika verifikovan i tiketi odigrani u skladu sa pravilima

Pošto smo prošli neka osnovna pravila, možemo nastaviti sa daljim objašnjenjem. Kada ste postali njihov član i proverili stanje na svom računu, možete počete sa osmišljavanjem, zatim odigravanjem prvih tiketa. Ukoliko ste pronašli željene događaje i napravili tiket, sledeći korak je da izaberete koji novac želite da uložite. Ako nemate novca na računu, sem bonusa dobrodošlice, neophodno je da označite taj bonus kao vaše sredstvo za klađenje.

Bonus za igrače iz Srbije

Igrači koji dolaze iz Bosne, na Meridianu mogu da dobiju bonus dobrodošlice od 200% na prve tri uplate. Naime, Meridan ovaj put daje 100% bonusa + 50 poklon spinova na prvi depozit, 60% bonusa + 30 poklon spinova na drugi depozit, i 40% bonusa + 20 poklon spinova na treći.

Bonus za igrače iz Bosne

Na kraju, Meridan kladionica u Crnoj Gori, igračima nudi bonus bez depozita nakon registracije u visini od 10 EUR i 200 poklon spinova za slot igre. Ova promocija važi za sve novoregistrovane igrače iz Crne Gore, počev od 2.9.2022.

Bonus za igrače iz Crne Gore

Kakve su Meridian kvote i koliko je bogata sportska ponuda?

Verovatno vam je već poznato da ova kladionica nudi jednu od najširih sportskih ponuda na tržištu. Čak i ako se dvoumite između ove i neke druge kladionice, sjajna stvar je što možete proveriti šta se to sve nalazi na njihovoj platformi, čak i pre nego što postanete njihov član.

Ako niste opredeljeni konkretno za neki sport, sigurni smo da ćete naći nešto po vašoj meri, uzimajući u obzir velik izbor sportova na koje se ovde možete kladiti. Iako su fudbal i košarka najzastupljeniji sportovi u našoj zemlji i regionu, što se naravno prenosi i na samo klađenje, Meridian online kladionica vam nudi i ostale sportove kao što su odbojka, tenis, vaterpolo, stoni tenis, rukomet, hokej na ledu, kriket, itd. Ukoliko je neko od vas ljubitelj trke konja ili trke pasa, obradovaće vas informacija da se i te opcije nalaze na bogatoj listi ove kladionice. S druge strane, ako niste ljubitelj sporta, vaš tiket se može odnositi čak i na političke izbore. Složićemo se da su organizatori mislili na sve.

Što se tiče samih kvota, u suštini se ne razlikuju mnogo u odnosu na druge kladionice. Ukoliko ste nesigurni koja je kladionica pravi izbor za vas, na osnovu kvota nećete lakše odlučiti jer su svuda manje-više jednake brojke u pitanju.
meridian kladionica ponuda

Kako se registrovati na Meridian, a zatim i uplatiti novac?

Ukoliko ste se odlučili za Meridian kladionicu, sama registracija vam neće oduzeti previše vremena s obzirom na to da je jednostavna i samo se unose bazični lični podaci.

Kada pristupite stranici za registraciju, pojaviće se prva opcija – registracija putem Yettel-a. Ovaj način registracije smatra se bržom varijantom jer ga čini samo par koraka. Ako ste korisnik Yettel mreže, unosom svog broja i potvrde putem SMS koda, svi potrebni lični podaci će se preneti u Meridianbet. Zatim, prihvatanjem uslova korišćenja nastavljate dalje i postajete novi član koji automatski ostvaruje pravo na bonuse koje smo ranije opisali.

Ukoliko ste korisnik neke druge mreže ili prosto ne želite prethodni vid registracije, postoji  i drugi način, a to je putem standardne forme. Od vas će se tražiti podaci kao što su ime, prezime, e-mail, lozinka, broj telefona, JMBG, datum rođenja, adresa i grad. Kada popunite ta polja i prihvatite uslove korišćenja, postajete njihov novi član.

Sledeći korak nakon registracije je Meridian uplata. U odnosu na ostale kladionice, Meridian se svakako izdvaja po opcijama kada su u pitanju načini uplate i isplate. Na glavnoj stranici njihovog sajta, lako možete pronaći dugme *Uplata* i samim klikom ispred vas će se naći lista opcija.

Što se tiče opcija uplate, imate sledeće na raspolaganju:

 • Visa, Master i Maestro kartice – Limit za minimalnu uplatu je 300RSD
 • MCASH – Limit za minimalnu uplatu je 100RSD
 • IPay – Limit za minimalnu uplatu je 10RSD
 • Skrill – Limit za minimalnu uplatu je 300RSD
 • MeridianPay – Limit za minimalnu uplatu je 100RSD
 • BankTransfer – Limit za minimalnu uplatu je 500RSD

Što se tiče metoda za isplatu, izbor je sledeći:

 • Pošta Srbije – Kod ove opcije, minimalna isplata po transakciji je 500RSD, a maksimalna 100 000RSD
 • BetShop – Ukoliko izaberete ovu opciju, 10 RSD je minimalna isplata, a maksimalna nije ograničena
 • BankTransfer – Sa ovim načinom isplate, 500RSD je minimalna isplata, a maksimalna nije ograničena

Zaključak

Istražujući i sakupljajući informacije za ovu detaljnu recenziju, došli smo do zaključka da se ova kladionica zaista izdvaja od ostalih na osnovu nekoliko stavki. Novim članovima se pruža sjajan start, početni bonus. Iako im je u cilju da privuku nove korisnike, jednako im je stalo i da stare zadrže te i njima pružaju razne pogodnosti. Registracija i korišćenje sajta je lako i jednostavno, organizatori su mislili na svaki vaš klik. Pored zabave sa kazino igrama, imate zaista bogatu sportsku ponudu sa kvotama koje su u rangu sa ostalim kladionicima. Sve u svemu, ukoliko vas je naša recenzija zainteresovala za Meridian online kladionicu, možete kliknuti na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici, i postaviti svoju prvu opkladu još danas!