Najbolje online kladionice u Francuskoj 2024

Francuska je zemlja sa dugom istorijom što se tiče kockanja, s obzirom na to da su ovde nasrali rulet i blackjack, a tu je i po prvi put regulisano klađenje na konjske trke. Međutim,online klađenje tek je nedavno legalizovano i regulisano, zbog čega je do sada samo mali broj kladionica imalo dozvolu za rad.

Nadamo se da ćemo 2024. godine videti više popularnih kladionica koji će izabrati ulazak na ovo tržište. Ovo su naše preporuke za najbolje kladionice dostupne u Francuskoj:

 KladionicaBonus 
1100% bonusa do €122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2€150 bonus dobrodošlice

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3€150 u besplatnim opkladama

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Francuskoj

Zakonski okvir

Zbog visokih poreza (35%) koje je korporacijama nametnula francuska vlada, broj online kladionica koje rade sa licencom je samo 11, dok su online kazina strogo zabranjena. Iako nije ilegalno kladiti se na online kladionicama koje nemaju licencu, većinu njih u Francuskoj blokiraju internet provajderi. Igrači ne moraju da plaćaju porez na dobitke od sportskog klađenja (uključujući trke konja), već samo na poker (između 2% i 8%). Zakonska minimalna starost za registraciju u online kladionici je 18 godina.

Načini uplate i podizanja novca

Srećom, iako na tržištu klađenja postoji mnogo ograničenja i visokih naknada za kladionice, načini uplate i isplate novca su izuzetno različiti. Tako možete koristiti bankovne kartice, e-novčanike, paysafe kartice ili bankovni transfer. Nelicencirane online kladionice prihvataju Payeer, Neosurf ili Upaycard kao načine plaćanja, ali birajte samo pouzdane kladionice.