Najbolje online kladionice u Švajcarskoj 2024

Ako živite u Švajcarskoj i volite da se kladite, sigurno vas zanima koje su najbolje online kladionice u Švajcarskoj sa najvećim bonusima dobrodošlice? U ovom članku smo pokrili sve bitne informacije koje se tiču samog klađenja u Švajcarskoj i odabrali kladionice sa najvećim bonusima dobrodošlice, bogatom ponudom klađenja i različitih promocija.

Švajcarska je nezavisna i liberalna država u većini oblasti, uključujući i sportsko klađenje. Švajcarska vlada je čak održala referendum o tome kako regulisati tržište igara na sreću u junu 2018. godine, kada je 87% građana glasalo za novi zakon o kockanju. Iako online tržište nije u potpunosti regulisano, postoje mnogi međunarodni sajtovi koje prihvataju igrače iz Švajcarske, nudeći depozite i podizanje u CHF, kao i prevod ponuda za klađenje na nemački, francuski i italijanski jezik. U ovoj tabeli možete naći najbolje kladionice u Švajcarskoj za 2024. godinu:

 KladionicaBonus 
1100% do €122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% bonusa do €200

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Švajcarskoj

Zakonski okvir

Iako novi akt o kocki nije u potpunosti dovršen, nije bilo nikakvih posledica po igrače koji se klade na inostranim online kladionicama. Dobit od 1.000 CHF oporezuje se samo ako igrate offline, dok se online dobici obično ne prijavljuju, smatrajući se nezvanično neoporezivim.

Načini uplate i podizanja novca

Većina operatora prihvata plaćanje u švajcarskim francima (CHF), a trenutno se prihvataju sve najpopularnije metode plaćanja, uključujući bankovni transfer / karticu. Ovome se dodaju EasyPay, PostFinance i UBS. Važno je napomenuti da se u slučaju transakcija obavljenim karticom primjenjuje provizija između 1,2% i 2,5%.

Iako se depoziti obrađuju gotovo trenutno, vreme za podizanje novca varira u zavisnosti od izabrane metode:
E-walleti: najbrža metoda, brzina transakcije je do 24 sata,
Kreditne / debitne kartice:  brzina transkacije varira od 1-3 dana,
Bankovni transfer: brzina transakcije je od 3-14 dana.

Tri najbolje online kladionice u Švajcarskoj 2024

Čak i ako zakonski propisi ostavljaju prostora za poboljšanja, ljudi iz Srbije i regiona koji žive u Švajcarskoj mogu se bezbedno kladiti na strane online kladionice. Tri najbolje online kladionice u Švajcarskoj 2021. godine su:

 1. 22bet
 2. 20bet
 3. GG.bet

22bet je na vrhu naše liste zbog zaista bogate ponude. Igrači imaju pristup širokom spektru sportova na koje se mogu kladiti, ali i sekciji kazina gde takođe postoji veliki izbor igara. Dostupne metode plaćanja su različite, a sajt radi besprekorno na web browseru, telefonu, kao i svim operativnim sistemima.

20Bet je nedavno pokrenuta kladionica, od 2020. godine, koja je stekla reputaciju zahvaljujući odeljku za klađenje na antepost koji donosi isplatu od preko 94%. Štaviše, igrači mogu uživati u preko 25.000 događaja uživo mesečno.

GG.bet je poznata kladionica, posebno u oblasti esporta. Sajt ima atraktivan interfejs koji se lako prati. Štaviše, bonus dobrodošlice je veoma velikodušan, a igrači imaju pristup različitim vrstama promocija.

Najpopularniji sportovi za klađenje u Švajcarskoj

Švajcarska je rodno mesto slavnog Rodžera Federera, ali pored tenisa, Švajcarci vole i sledeće sportove:

 • Fudbal;
 • Košarka;
 • Golf;
 • Hokej na ledu;
 • Zimski sportovi;
 • Boks i MMA;
 • Formula 1;

Vrste opklada

Vrste opklada koje su dostupne na švajcarskim kladionicama je sve veća, a trenutno možete naći preko 100 vrsta klađenja na online kladionicama. U najboljem je interesu kladionica je da korisniku pruže što veći izbor klađenja. Neke od najpopularnijih opklada su:

 • Pobednik meča
 • Ukupno golova
 • Oba tima daju gol
 • Azijski hendikep
 • Pobednik na poluvremenu
 • Broj kornera

Šta treba da znate o sportskom online klađenju u Švajcarskoj

  • Zakonski minimalni uzrast za klađenje je 18 godina.
  • Svaki kanton je odgovoran za licenciranje i nadzor aktivnosti klađenja.
  • Ne postoje sankcije za igrače koji odluče da se klade na inostranim kladionicama.

FAQ

1. Da li je online klađenje u Švajcarskoj legalno? Da, legalno je. Iako tržište nije u potpunosti regulisano, nema nikakvih posedica na igrače.
2. Da li postoji minimalni iznos koji mora biti deponovan da biste dobili bonus dobrodošlice? Da. Jedan od uslova za aktiviranje bonusa dobrodošlice je uplata određenog iznosa. Visina iznosa zavisi od kladionice.
3. Koje se vrste kvota koriste u Švajcarskoj? Švajcarci koriste evropske kvote, pa ih tako koriste i kladionice koje nude svoje usluge igračima u ovoj zemlji.
4.Da li je online klađenje u Švajcarskoj bezbedno? Gespa, lokalni regulator, u tom smislu je strog i bezbednost igrača shvata ozbiljno. Uvek se držite revidiranih i pouzdanih koje smo naveli na našoj listi i očekuje vas sigurno iskustvo klađenja.