Najbolje online sportske kladionice u Nemačkoj 2024

Nemačka je jedno od najvećih tržišta klađenja u svetu s obzirom na 82 miliona stanovnika i veliki uspeh fudbalske reprezentacije. Zbog toga je većina online kladionica usmerila fokus ovde, pokušavajući da privuče igrače što atraktivnijim ponudama, tako da je ponuda različitih bonusa veoma velika. Zanimljivo je da se sve kladionice moraju nalaziti u samoj Nemačkoj, zbog važećih zakona. Igrači koji dolaze iz Srbije i regiona, a žive u Nemačkoj, mogu nesmetano da se klade sve dok izaberu pouzdanu online kladionicu.

Evo najboljih online kladionica na kojima preporučujemo klađenje ako živite u Nemačkoj:

 KladionicaBonus 
1100% do €122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% do €100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3100% do €100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Nemačkoj:

Zakonski okvir

sportsko kladjenje strane kladionice nemackaKladionica Oddset je u državnom vlasništvu i ima monopol na offline tržištu, jedina je opcija za one koji žele da se klade u uličnim kladionicama. Što se tiče online klađenja, počevši od 2016. godine, uz intervenciju Suda pravde Evropske Unije, stranim kladionicama je dozvoljeno da nude svoje usluge nemačkim građanima, sve dok ne krše pravila EU. 2018. počeo je proces regulisanja tržišta, a 2020. godine prve kladionice su počele da dobijaju licence.

Trenutno igrači koji dolaze iz Srbije i regiona se u Nemačkoj mogu kladiti na dva načina ukoliko ih ne privlače srpske kladionice . Prvi način je odlaskom u kladionicu Oddset ili se mogu kladiti na njihovom veb sajtu: oddset.de (nedostatak: niže kvote i mali broj ponude igara). Drugi način je online klađenje na sajtovima stranih kladionica. Ne postoje pravna ograničenja za sajtove izvan Nemačke, ni za vrste igara, ni za promocije, s obzirom na direktivu EU iz 2010. To znači da se možete kladiti na bilo kojoj kladionicu na svetu, besplatno, uz nedostatak da vaš novac ne garantuje vlada, što znači da morate izaberati pouzdanu kladionicu koja imaju zakonsku dozvolu u zemlji iz koje dolazi (npr. Malta, Kanarska ostrva). Kladionice koje ste videli u gornjoj tabeli su proverene i njih preporučuje naš tim.

Njemačke kladionice – Načini uplate i podizanja novca

nacini uplate na strane kladioniceNema ograničenja u pogledu načina uplate i podizanja novca u kladionicama u Nemačkoj. Možete koristiti bankovne kartice, Paypal, Skrill, Neteller, wise transfer ili čak lokalne provajdere poput Giropaia ili SOFORT-a.

Evro je najčešće korišćena valuta i ponekad jedina opcija koju igrači mogu da koriste.

Ako više volite slotove ili druge kazino igre, napravili smo posebnu listu najboljih online kazina u Nemačkoj .

Korak po korak – uplata i podizanje novca

Najpopularniji način uplate je PayPal, a zatim slede Paysafecard, Trustly, Neteller, Skrill i kartica (VISA ili Mastercard). Obično je minimalni iznos depozita između 5 i 10 €.

Pre nego što uplatite depozit, pažljivo odaberite kladionicu. U zavisnosti od izabrane kladionice, možete dobiti i od 100% do 200% bonusa u odnosu na veličinu uplate. Takođe, u nekim slučajevima kvalifikuju se samo određeni načini depozita. Preporučujemo da ove aspekte proverite u uslovima i pravilima bonusa, jer se oni razlikuju od jedne do druge kladionice.

Minimalni iznos dostupan za podizanje novca varira između 10 i 20 €, u zavisnosti od kladionice. Takođe morate imati verifikovani nalog tako što ćete dostaviti kopiju lične karte ili nekog drugog dokumenta. Proces validacije može potrajati do nekoliko dana. Postoje i kladionice koje zahtevaju verifikaciju računa kao sastavni deo otvaranja naloga. U ovom slučaju novac možete povući čim na nalogu budete imali minimalan iznos za povlačenje.

PayPal

PayPal je najpopularniji način plaćanja u Nemačkoj, pa može biti dobra opcija i za Srbe i ostale ljude iz regiona. Glavne prednosti su sigurnost novca, trenutna obrada transfera i bez provizije. Dostupan je u većini nemačkih sportskih kladionica.

Tri najbolje online kladionice u Njemačkoj 2024

Sve sportske kladionice predstavljene u gornjoj tabeli su pouzdane i dobra su opcija za igrače iz Srbije i regiona koji žive u Nemačkoj. Međutim, ako bismo posebno izdvojili 3 najbolje online kladionice, to bi bile sledeće:

Najpopularniji sportovi za klađenje u Nemačkoj

Ubedljivo je fudbal najpopularniji sport u Nemačkoj, koji podrazumevano privlači i najviše opklada. Kladionice nude opcije klađenja za sve događaje: od Bundeslige, do velikih evropskih takmičenja kao što su Liga šampiona, Liga Evrope, La Liga ili međunarodna takmičenja poput Svetskog prvenstva.

Ostali sportovi na koji se Nemci najčešće klade su:

  • Košarka;
  • Golf;
  • Konjske trke;
  • Hokej na ledu;
  • Odbojka;
  • Rukomet;
  • Tenis;
  • Biciklizam;
  • Boks;
  • Formula 1.

Njemačka kladionica – Kako otvoriti nalog

Ako je prvi korak u klađenju odabir najbolje nemačke kladionice, drugi je otvaranje naloga. To je brz proces, koji se radi u 1 ili 2 koraka, u zavisnosti od kladionice. Podaci koje trebate popuniti pri otvaranju naloga su identifikacija (puno ime, adresa, CNP), kao i odabir korisničkog imena i lozinke.

Česta pitanja

1. Koji su najpopularniji načini uplate na sportskim kladionicama? Tri najpopularnija načina uplate koje Srbi preferiraju u Nemačkoj su PayPal, Trustly i Paysafecard.

2. U kojoj valuti mogu da se kladim? Evro je valuta koju prihvata većina međunarodnih sportskih kladionica i najpogodnija je opcija za srpske igrače u Nemačkoj.

3. Koje su najbolje kladionice u Nemačkoj? Legitimnost kladionice zavisi od ugleda, ponude klađenja, prihvaćenih načina uplate, kao i korisničke podrške. Odabrali smo najbolje online kladionice u Njemačkoj, sa mogućnošću da sami izaberete onu koja vas najviše privlači.