Najbolje online kladionice u Švedskoj 2024

Švedska je prošle godine regulisano tržište, sa desetinama kladionica i kockarnica licenciranih od januara 2019. Na ovaj način igrači mogu bezbedno da izaberu pouzdane kladionice, sve dok su one ovlašćene od organa za igre na sreću (Lotteriinspektionen). Prema najnovijim podacima, postoji skoro stotinu online kladionica sa licencom i pravima aktivnosti 2024. Donja tabela rezimira ovlašćene sajtove sa najboljim bonusima za registraciju.

 KladionicaBonus 
1100% do 1200 SEK

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% bonusa do €200

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Švedskoj

Zakonski okvir

Švedska je otvorila tržište igara na sreću u januaru 2019. godine, kada su prve licence dodeljene stranim online kladionicama koje su želele da posluju u ovoj zemlji. Ovo je privuklo većinu velikih kladionica, s obzirom na veliko stanovništvo Švedske, visok životni standard i apetit ljudi za klađenjem i kockarnicama.

Načini uplate i podizanja novca

Kreditne kartice, bankovni transferi i neki lokalni procesori plaćanja prihvataju se kao depozit. Elektronski novčanici i strani provajderi, poput Skrilla, počeli su da zabranjuju uplate u kladionicama, zbog čega preporučujemo Srbima u Švedskoj da se klade samo na licencirane operatere i uplaćuju novac samo klasičnim metodama koje osiguravaju finansijsku sigurnost.