Najbolje kladionice u Holandiji 2024

Kako je tržište online kalđenja u Holandiji regulisano tek nedavno, u toku 2021. godine, igrači koji online platformama pristupaju iz te zemlje, suočili su se sa velikim promenama. Danas je u ovoj zemlji moguće kladiti se i kod stranih operatera, ali je važno izabrati onog koji je licenciran od strane holanskog odbora za kontrolu igara. Koje su to najbolje licencirane kladionice u Holandiji, saznaćete u ovom članku.

 KladionicaBonus 
1€100 u besplatnim opkladama

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2€250 u besplatnim opkladama

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3€30 u besplatnim opkladama

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
4100% bonusa do €100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
5100% bonusa do €150

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
6100% bonusa do €125

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
7100% bonusa do €50

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Holandiji – Zakonski okvir

kladjenje holandijaVerovatno već znate da je Holandija poznata po svojim liberalnim stavovima u mnogim oblastima. Na naše iznenađenje, holandski zakoni o kockanju su do nedavno bili poprilično složeni, restriktivni i zastareli. Konačno, u aprilu 2021 godine, holandska vlada je usvojila i Zakon o kockanju na daljinu. Ovaj novi zakon doneo je velike promene, najviše u korist igrača.

Najvažniji segment čitavog zakona je da su nove licence postale dostupne i za međunarodne i za holandske sajtove za klađenje od oktobra 2021. Tim aktom, tržište za onlajn klađenje i kockanje u Holandiji je zvanično otvoreno.

Tada je dodeljeno prvih 10 licenci, dok su ostali aplikanti čekali na odobrenje holandskih vlasti, i osigurali sebi licence u prvim nedeljama nakon stupanja ovog zakona na snagu. Jedan od prvih operatera koji je dobio licencu je popularni međunarodni sajt za klađenje bet365, zajedno sa lokalnim Holland Casino N.V. i TOTO-om.

Da li je online klađenje legalno u Holandiji?

Jeste. Sve dok za sportsko klađenje izaberete jednu od licenciranih online kladionica koje su priznate od strane holandskog odbora za kontrolu igara. Do 2021. i velikih izmena u holandskom zakonu vezanom za igre na sreću, holandsko tržište je predstavljao monopol De Lotto-a i Scientific Games Racing B.V. kompanije. Igrači su tada mogli samo da igraju u fizičkim kladionicama i na TOTO veb stranici. Tada je bilo protivzakonito kladiti se u bilo kojoj stranoj kladionici. Ipak, bilo je gotovo nemoguće regulisati to ilegalno tržite, pa su holandski igrači često pribegavali stranim operaterima.

Kako izabrati najbolju kladionicu u Holandiji?

Odabir najboljeg sajta za klađenje nikada nije lak, ali se uvek možete pridržavati nekih bitnih smernica kako biste suzili svoj izbor.

Prvi bitan faktor prilikom odabira je bezbednost. Jako je važno da se registrujete kod operatera kome možete verovati. Licencirane kladionice će vam uvek garantovati bezbedno klađenje, jer štite vaše lične podatke, i naravno novac.

Izbor valuta. Pronađite sajt za klađenje koji omogućava holandskim igračima da se klade u evrima kako bi izbegli plaćanje velikih razlika u kursevima.

Visoke kvote koje odgovaraju riziku opklade ili ih prevazilaze. Samo najuspešnije, kvalitetne kladionice, svojim igračima mogu da ponude visoke kvote. To znači da one sebi mogu da priušte nešto niže marže. Što su kvote više, viši dobici će vam biti isplaćeni, ukoliko napravite dobro predviđanje nekog ishoda.

Bonusi i promocije. Česta praksa je ponuda primamljivih bonusa dobrodošlice i drugih promocija za registrovane članove. Ovi bonusi su najčešće bonusi na depozite, besplatni krediti za opklade, opklade bez rizika i tako dalje. Odvojite vreme i pogledajte šta vam kladionica nudi.

Kako bi vam olakšali izbor, u tabeli na ovoj stranici ćete pronaći pouzdane online kladionice koje su legalne u Holandiji.