Najbolje online kladionice u Norve┼íkoj 2021 ­čç│­čç┤

Norve┼íka je neregulisano tr┼żi┼íte, a jedini ovla┼í─çeni operater je Norsk Tipping za sportsko kla─Ĺenje i onlajn kazina, a Norsk Rikstoto za kla─Ĺenje na konjske trke. Strane online kladionice rade bez zakonske dozvole, ali ih lokalne vlasti ne zabranjuju niti tu┼że (Lotteri og Stiftelsestilsinet). Teoretski, kladioni─Źari bi trebalo da prijave dobitke ostvarene u drugim zemljama. U nastavku prona─Ĺite listu najboljih sportskih kladionica koje prihvataju igra─Źe iz Norve┼íke.

 KladionicaBonus 
1100% bonusa do 1200 kr

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
21000 kr u besplatnim opkladama

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3100% bonusa do 1000 kr

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
4100% bonusa do ÔéČ100

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
5100% bonusa do 1000 kr

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
6Najmanja provizija.UZMI BONUS
7100% bonusa do 1000 kr

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
8100% bonusa do 900 kr

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o kla─Ĺenju u Norve┼íkoj

Zakonski okvir

Tr┼żi┼íte je podeljeno izme─Ĺu monopolisti─Źke dr┼żave i stranih operatera koji posluju bez ikakvih zakonskih ili finansijskih obaveza prema vladi. Iako je Norve┼íka uprava za igre poku┼íala da blokira pristup i obra─Ĺivala pla─çanja sa online kladionica, institucije za pla─çanja i dr┼żavni slu┼żbenici nisu vr┼íili veliki pritisak na njih, zbog ─Źega su norve┼íki kladioni─Źari nastavili da se klade u kladionicama na koje su navikli. S obzirom na to da ne postoje uli─Źne kladionice, online tr┼żi┼íte je prili─Źno konkurentno, ┼íto je privuklo mnoge kompanije da osmisle atraktivne promocije.

Na─Źini uplate i podizanja novca

Kreditne kartice norve┼íkih banaka prili─Źno su te┼íke za upotrebu s obzirom na nedostatak zakonodavnog okvira koji bi prihvatao strane online kladionice. Tako su najpopularnije metode depozita Paysafecard, Skrill & Neteller. Jo┼í dve lokalne varijante koje postaju sve popularnije su Avtalegiro i BankAkept. Ve─çina agencija prihvata norve┼íku krunu bez naplate naknade za razmenu valuta.