Najbolje online kladionice u BIH 2023

Sportsko kladjenje u Bosni i Hercegovini je popularno, kao i u svim ostalim ex-yu državama. Igrači vole da se klade kako u lokalnim kladionicama, tako i online. Mi smo spremili listu najboljih kladionica u BIH. Odabrali smo ih na osnovu recenzija igrača, ponudi igara, kvalitetu korisničke podrške, kao i po tome kakav je bonus dobrodoslice kladionica u BIH.

 KladionicaBonus 
130 KM bez uslova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% do €122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Najbolje online kladionice u BIH

Igrači iz BIH imaju dobar izbor kada su u pitanju online kladionice. Kada se svi bitni faktori uzmu u obzir, izdvojili bi dve najbolje. Pogledajte naš kladionice u BIH spisak.

Meridian – Meridian kladionica BIH, jedna od najpopularnijih u regionu, poznata je po bonusima bez uslova i drugim jako privlačnim promocijama. Nudi visoke kvote, a i bogatu esports sekciju za ljubitelje ove vrste klađenja.

22bet – Ova online kladionica je popularna širom sveta, a za to postoji dobar razlog. Pored velikodušnih promocija i primamljivog bonusa dobrodošlice, 22bet svojim igračima nudi izuzetno bogatu sportsku ponudu i visoke kvote. Bonus dobrodošlice za 22bet u trenutku pisanja  čini ponuda 100 % bonusa na prvi depozit do 122 evra.

Korisne informacije o klađenju u BIH

Najbolje kladionice u BIH sa sobom nude određene važne karakteristike. Pre nego što se registrujete na nekoj od pomenutih kladionica, nije na odmet uputiti se u neke osnovne stvari i upamtiti korisne informacije koje se odnose na sve kladionice u BIH.

kladionice u bihŠto se tiče online klađenja u stranim kladionicama, zakon nije baš najjasnije izdefinisan jer BiH nema telo koje se bavi izdavanjem licenci za operatere. Takođe, bosanski zakon o igrama na sreću zabranjuje bankama da procesuiraju transakcije usmerene prema ovim stranicama.

Iako zakon bankama zabranjuje da procesuiraju uplate i isplate, ne postoji ni jedna odredba koja se tiče samih igrača. Stanovnicima BIH nije zabranjeno igranje na stranim kladionicama.

Kako otvoriti nalog na online kladionici

Nakon prvog koraka koji podrazumeva odabir najbolje kladionice, sledeći logičan korak je otvaranje naloga. To je brz i jednostavan proces koji može biti gotov u 1 ili 2 koraka, u zavisnosti od kladionice. Potrebno je da unesete vaše lične podatke poput imena, adrese, broja telefona, kao i da odaberete korisničko ime i lozinku.

Načini uplate i podizanja novca

Igrači u Bosni najčešće uplate i podizanje novca vrše putem Netellera i Skrilla. Kako se otvara sve veći broj kladionica i kazina koje prihvataju Bitcoin i druge kriptovalute, uplata ovim putem postaje sve popularnija. Limiti za maksimalne i minimalne uplate i isplate se razlikuju od kladionice do kladionice, a oni često zavise i od odabrane metode plaćanja. U poslednje vreme, transakcije se najčešće obrađuju istog trenutku, pa nije potrebno dugo čekati dok se novac na prebaci sa vašeg računa, a kasnije, i na njega.

Najpopularniji sportovi za klađenje u BIH

sportoviKada se kladioničari iz BIH opredele za neku od stranih kladionica, to je uglavnom zbog bogatije ponude sportova nego što može da se nađe u domaćim kladionicama. Veliki deo igrača voli da isproba nove sportove na koji nisu imali priliku da se klade u BIH, dok drugi deo ipak teži tradicionalnim sportovima poput fudbala.

Poznato je da na svetskoj sceni dominiraju fudbal, tenis, hokej, američki fudbal, formula 1 i košarka, ali igrači iz BIH vole da se klade i na sportove koji su popularni u regionu. Iz tog razloga se često klade na vaterpolo, rukomet, veslanje i odbojku.

Vrste opklada

Vrsta opklada koje su dostupne igračima iz BIH je sve više, pa se trenutno može pronaći preko 100 kladioničarskih marketa u online kladionicama koje se najčešće biraju. Naravno, kladionicama je u interesu da igračima omoguće što veći izbor prilikom klađenja. Imajući to u vidu, najpopularnije opklada kod igrača u BIH su:

  • Pobednik meča
  • Ukupno golova
  • Hendikep
  • Broj kornera
  • Oba tima daju gol
  • Pobednik poluvremena

FAQ

Da li je obavezno plaćanje poreza na dobitke u stranim kladionicama?
Nije. Nijedna strane kladionice ne naplaćuju porez svojim igračima na stečene dobitke, a ni naknade prilikom uplate depozita. Jedini trošak sa kojim igrači mogu da se suoče su troškovi transakcija koji zavise od platnih sredstava koje izaberu za uplate i isplate.
Da li su online kladionice u Bosni sigurne? 
Veoma je važno informisati se o tome da li kladionica kod koje odlučite da napravite nalog i kladite se, ima validnu licencu. Ove licence garantuju igračima sigurnost njihovih ličnih podataka, i značajno minimiziraju šanse da dođe do bilo kakve prevare. To se odnosi i na sigurnost novca koji uplaćujete na svoje naloge, a garantuje vam i isplate dobitaka koje ostvarite.
Koliko dugo se čeka na isplatu dobitaka u stranim kladionicama?
Isplata dobitaka koje ostvarite u stranim kladionicama se najviše odnosi na sredstvo isplate koje izaberete. Kada podnesete zahtev u kladionici, ona ga odmah procesuira, a kada će se transakcija proći zavisi od platne metode. U najvećem broju slučajeva, ne bi trebalo da čekate duže od 5 radnih dana.