Najbolje online kladionice u BIH 2024

Sportsko kladjenje u Bosni i Hercegovini je popularno, kao i u svim ostalim ex-yu državama. Igrači vole da se klade kako u lokalnim kladionicama, tako i online. Mi smo spremili listu najboljih kladionica u BIH. Odabrali smo ih na osnovu recenzija igrača, ponudi igara, kvalitetu korisničke podrške, kao i po tome kakav je bonus dobrodoslice kladionica u BIH.

 KladionicaBonus 
130 KM bez uslova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
2100% do 250 BAM

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Najbolje online kladionice u BIH

Igrači iz Bosne imaju dobar izbor kada su u pitanju sportske kladionice u BiH. Kada se svi bitni faktori uzmu u obzir, izdvojili bi dve najbolje. Pogledajte naš kladionice u BIH spisak.

Meridian – Meridian kladionica BIH, jedna od najpopularnijih u regionu, poznata je po bonusima bez uslova i drugim jako privlačnim promocijama. Nudi visoke kvote, a i bogatu esports sekciju za ljubitelje ove vrste klađenja.

22bet – Ova online kladionica je popularna širom sveta, a za to postoji dobar razlog. Pored velikodušnih promocija i primamljivog bonusa dobrodošlice, 22bet svojim igračima nudi izuzetno bogatu sportsku ponudu i visoke kvote. Bonus dobrodošlice za 22bet u trenutku pisanja  čini ponuda 100 % bonusa na prvi depozit do 122 evra.

Korisne informacije o klađenju u BIH

Najbolje kladionice u BIH sa sobom nude određene važne karakteristike. Pre nego što se registrujete na nekoj od pomenutih kladionica, nije na odmet uputiti se u neke osnovne stvari i upamtiti korisne informacije koje se odnose na sve kladionice u BIH.

kladionice u bihŠto se tiče online klađenja u stranim kladionicama, zakon nije baš najjasnije izdefinisan jer BiH nema telo koje se bavi izdavanjem licenci za operatere. Takođe, bosanski zakon o igrama na sreću zabranjuje bankama da procesuiraju transakcije usmerene prema ovim stranicama.

Iako zakon bankama zabranjuje da procesuiraju uplate i isplate, ne postoji ni jedna odredba koja se tiče samih igrača. Stanovnicima BIH nije zabranjeno igranje na stranim kladionicama niti to važi za internet kladionice u BiH.

Online kladionica BiH – Kako otvoriti nalog

Nakon prvog koraka koji podrazumeva odabir najbolje kladionice, sledeći logičan korak je otvaranje naloga. To je brz i jednostavan proces koji može biti gotov u 1 ili 2 koraka, u zavisnosti od kladionice. Potrebno je da unesete vaše lične podatke poput imena, adrese, broja telefona, kao i da odaberete korisničko ime i lozinku.

Načini uplate i podizanja novca

Igrači u Bosni najčešće uplate i podizanje novca vrše putem Netellera i Skrilla. Kako se otvara sve veći broj kladionica i kazina koje prihvataju Bitcoin i druge kriptovalute, uplata ovim putem postaje sve popularnija. Limiti za maksimalne i minimalne uplate i isplate se razlikuju od kladionice do kladionice, a oni često zavise i od odabrane metode plaćanja. U poslednje vreme, transakcije se najčešće obrađuju istog trenutku, pa nije potrebno dugo čekati dok se novac na prebaci sa vašeg računa, a kasnije, i na njega.

Najpopularniji sportovi za klađenje u BIH

sportoviKada se kladioničari iz BIH opredele za neku od stranih kladionica, to je uglavnom zbog bogatije ponude sportova nego što može da se nađe u domaćim kladionicama. Veliki deo igrača voli da isproba nove sportove na koji nisu imali priliku da se klade u BIH, dok drugi deo ipak teži tradicionalnim sportovima poput fudbala.

Poznato je da na svetskoj sceni dominiraju fudbal, tenis, hokej, američki fudbal, formula 1 i košarka, ali igrači iz BIH vole da se klade i na sportove koji su popularni u regionu. Iz tog razloga se često klade na vaterpolo, rukomet, veslanje i odbojku.

Vrste opklada

Vrsta opklada koje nude kladionice u BiH je sve više, pa se trenutno može pronaći preko 100 kladioničarskih marketa u online kladionicama koje se najčešće biraju. Naravno, kladionicama je u interesu da igračima omoguće što veći izbor prilikom klađenja. Imajući to u vidu, najpopularnije online kladjenje u BiH se odnosi na:

  • Pobednik meča
  • Ukupno golova
  • Hendikep
  • Broj kornera
  • Oba tima daju gol
  • Pobednik poluvremena

FAQ

Da li je obavezno plaćanje poreza na dobitke u stranim kladionicama?
Nije. Nijedna strane kladionice ne naplaćuju porez svojim igračima na stečene dobitke, a ni naknade prilikom uplate depozita. Jedini trošak sa kojim igrači mogu da se suoče su troškovi transakcija koji zavise od platnih sredstava koje izaberu za uplate i isplate.
Da li su online kladionice u Bosni sigurne? 
Veoma je važno informisati se o tome da li bosanske kladionice kod kojih odlučite da napravite nalog i kladite se, imaju validnu licencu. Ove licence garantuju igračima sigurnost njihovih ličnih podataka, i značajno minimiziraju šanse da dođe do bilo kakve prevare. To se odnosi i na sigurnost novca koji uplaćujete na svoje naloge, a garantuje vam i isplate dobitaka koje ostvarite.
Koliko dugo se čeka na isplatu dobitaka u stranim kladionicama?
Isplata dobitaka koje ostvarite u stranim kladionicama se najviše odnosi na sredstvo isplate koje izaberete. Kada podnesete zahtev u kladionici, ona ga odmah procesuira, a kada će se transakcija proći zavisi od platne metode. U najvećem broju slučajeva, ne bi trebalo da čekate duže od 5 radnih dana.