Najbolje kladionice u Srbiji 2024

Koje su najbolje kladionice u Srbiji? Kako je sportsko klađenje veoma popularno u našoj zemlji, tako je sve veća dostupnost raznim kladionicama i kazinima, offline i online. Međutim bitno je pravilno izabrati najbolje internet kladionice u Srbiji iz tako široke ponude, kako bi klađenje bilo prijatnije, a profit veći.

Spisak kladionica u Srbiji je veliki, a samo mali broj njih zadovoljava naše visoke kriterijume. Mi smo naš izbor sveli na par proverenih  koje nude najbolje uslove za igru i najveće bonuse. Ovo su najbolje kladionice u Srbiji za 2024. godinu, kojima možete pristupiti online:

 KladionicaBonus 
1do 1000% bonusa do 100.000 RSD

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
24.000 RSD bez uslova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
310 dana besplatnog klađenja

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
4do 100% bonusa do 20.000 RSD

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
5do 100% bonusa do 20.000 RSD

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Korisne informacije o klađenju u Srbiji

Kladionice Srbija – Zakonski okvir

Najbolje kladionice u SrbijiSportsko online klađenje i online kockanje u Srbiji je zakonski regulisano i jedino telo koje ima pravo da izda licencu sportskoj kladionici je Vlada Republike Srbije. Igrači iz Srbije se mogu kladiti samo na online kladionice koje imaju licencu, dok su ostale kladionice većinom blokirane za igrače iz naše zemlje. Isto tako, naše banke ne dozvoljavaju uplate na strane kladionice koje nemaju dozvolu za rad u Republici Srbiji.

Sve domaće online kladionice navedene u tabeli iznad su legalne i imaju licencu za rad. Ako želite da saznate više o zakonima koje podležu kladionice u Srbiji, pogledajte recenzije na NajboljeKladionice.rs.

Načini uplate i podizanja novca

Izbor metoda za uplate i isplate novca koje nude sportske kladionice u Srbiji nije toliko bogat koliko na stranim, ali su prilično brze i jednostavne.

Što se uplata tiče vreme transakcija je gotovo trenutno, a najpopularnije metode su:

 • Platne kartice (Visa, MasterCard, Dina)
 • IPAY
 • Uplatnica
 • Direktno na uplatnom mestu

Minimalni iznos za uplatu je najčešće 500 RSD.

Za isplate sa online kladionica je malo uži izbor, ali se igrači najčešće odlučuju za:

 • Bankovni transfer – vreme transakcije je do 24h
 • Isplata direktno u kladionici – sredstva se prethodno moraju rezervisati putem vašeg online raćuna.

Tri najbolje online kladionice u Srbiji 2024

najbolje kladioniceNije lako odgovoriti na pitanje koja je to najbolja kladionica u Srbiji. Sve najveće kladionice u Srbiji nude bonuse dobrodošlice novim igračima, ali se i visina tih bonusa znatno razlikuje od kladionice do kladionice. Birajući top 3 najbolje kladionice u Srbiji nismo uzeli u obzir samo visinu bonusa već i visinu kvota, pouzdanost (reputaciju) kladionice, mogućnost live klađenja kao i širinu sportske ponude.

Tri najbolje internet kladionice u Srbiji su:

 1. Mozzart
 2. Superbet
 3. Meridian

Mozzart je jedna od najpopularnijih kladionica u Srbiji, daju veliki bonus dobrodošlice, a njihova dobro razvijena aplikacija čini klađenje brzim i jednostavnim. Preuzmi Mozzart bonus ovde.

Superbet je jedna od novijih kladionica u Srbiji koja je već sada postala veoma konkurentna svojom ponudom i visokim kvotama. Trenutno nude izdašan bonus dobrodošlice, do 20.000 za sport i do 40.000 za slot. Bonus možete preuzeti nakon registracije i uplate klikom ovde.

Meridian je dobro poznato ime srpskom kladioničarskom svetu, i dan danas ima mnogo da ponudi. Trenutno imaju bonus bez depozita u iznosu od 4000 dinara, koji možete preuzeti ovde.

Šta su „besplatne opklade“ i kako funkcionišu?

Gotovo sve kladionice u Srbiji daju bonus dobrodošlice u „besplatnim opkladama“. Ove besplatne opklade su najsigurniji način da testirate svoje znanje o sportu na koji želite da se kladite. U ovom slučaju, kladionica vam daje određeni iznos koji se vraća na vaš račun ako se opklada pokaže kao dobitna. Uslovi odobravanja se razlikuju od kladionice do kladionice. U nekim slučajevima besplatne opklade su ekvivalent prvog depozita, au drugim slučajevima mora se napraviti prva opklada od najmanje određenog iznosa.

Da li postoje sportske kladionice koje daju bonus dobrodošlice bez depozita?
Nažalost, u Srbiji ne postoje kladionice koje daju bonus bez uplate. Da biste dobili bonus dobrodošlice, morate uplatiti određeni minimalni iznos koji se razlikuje od kladionice do kladionice. Ponekad, Meridian bet ima promocije gde novim igračima nudi bonus bez depozita. Ali i u tom slučaju morate uplatiti neki novac ako kasnije dobijete i želite da podignete dobitak.

Najpopularniji sportovi za klađenje u Srbiji:

Srbija je zemlja košarke, i domovina Novaka Đokovića te su ova dva sporta među prvim izborima za klađenje. Tu je naravno i fudbal, a klađenje na “lige petice” je posebno popularno među našim kladioničarima.

 • Košarka;
 • Fudbal;
 • Tenis;
 • Američki sportovi (bejzbol, fudbal, hokej na ledu);
 • Odbojka;
 • Esports;

Vrste opklada

Na online kladionicama u Srbiji postoji veliki izbor različitih opklada, i taj broj se postepeno povećava. Neke od najpopularnijih opklada na našim kladionicama su:

 • Pobednik meča
 • Ukupno golova
 • Oba tima daju gol
 • Pobednik na poluvremenu
 • Broj kornera
 • Strelac na meču
 • Poeni igrača

FAQ

1. Online kladionica Srbija – Koja je najpopularnija? Mozzart je najpopularniji sajt za sportsko klađenje, ali i za kazino igre.
2. Koje podatke moram da dostavim za otvaranje računa? Otvaranje računa je brz proces koji traje samo nekoliko minuta. Potrebni su opšti podaci kao što su ime, adresa, jmbg i broj lične karte. Nakon toga možete izabrati svoje korisničko ime i postaviti lozinku.
3. Koliko je zaista besplatna “besplatna opklada”?“Besplatna opklada” vraća određenu sumu novca za prvu opkladu, ako se pokaže da je tiket dobitni. Primljeni novac dolazi sa određenim uslovima klađenja pre nego što se može povući.