Mozzart Kladionica: Recenzija i Bonus Dobrodošlice do 1000€

Tim StraneKladionice napravo je detaljnu recenziju Mozzart kladionice, koju ćete sada imati priliku da pročitate. Mozzart online kladionici mogu pristupiti naši čitatelji iz Srbije, Hrvatske kao i Crne Gore. Shodno zemlji u kojoj se nalazite, imaćete i različite opcije koje se odnose na bonus dobrodošlice, o čemu ćemo nešto više reći o nastavku. O tome kakve su generalno kvote, Mozzart sportska ponuda i ostale igre na sreću, moćićete da saznate više u nastavku.

mozzart bonus dobrodoslice

Mozzart Bonus Dobrodošlice

Mozzart kladionica nudi interesantan bonus dobrodošlice na prvi depozit. Naime, moguće je dobiti do 1000% bonusa do 1000 EUR. Bonus funkcioniše tako što uplatite svoj prvi depozit, a zatim zavrtite kolo sreće, gde ćete saznati koju visinu bonusa dobijate. Moguće je dobiti bonusu u iznosu od 50-1000% vašeg prvog depzita.

mozzart bonus dobrodoslice

Bonus za igrače iz Srbije

Što se tiče naših čitalaca iz Hrvatske i Crne Gore, za njih postoji poseban bonus od 100% do 300 EUR + 100 besplatnih spinova i 20 EUR Free Bet-a. Pomenuti bonus dobrodošlice se deli na sportsko klađenje  bons za slotove, pa je maksimum bonusa za slotove 300 EUR, a maksimum bonusa za sportsko klađenje 100 EUR. Besplatni spinovi se dodeljuju u igrama Pragmatic Play-a – Sweet Bonanza TM ili The Dog House TM. Vrednost svakog spina je 0,20 EUR.

mozzart bonus dobrodoslice

Bonus za igrače iz Hrvatske

Što se tiče uslova koji dolaze sa ovim bonusom neophodno je koristiti bonus kod “BONUS400” i uplatiti najmanje 10 EUR. Da bi bilo moguće povući bonus za sportsko klađenje, mora se ispuniti uslov odigravanja od 4x. Takođe, minimalan broj parova na tiketu je 4, a minimalna kvota za svaki događaj mora biti bar 1,35.

Bonus za igrače iz Crne Gore

Klik na dugme za preuzimanje Mozzart bonusa na ovoj stranici, registracija i minimalni depozit, osiguraće vam ovu primamljivu bonus ponudu sa prihvatljivim uslovima odigravanja.

Mozzart Kvote i Sportska Ponuda

Mozzart je poznat po najboljim kvotama na tržištu i bogatoj sportskoj ponudi sa brojnim kladioničarskim marketima. Gotovo za svaki događaj pronaći ćete barem malo veću kvotu nego kod konkurencije. Sportovi na koje se možete kladiti u svakom trenutku su:

  • Fudba
  • Košarka
  • Odbojka
  • Tenis
  • Rukomet
  • Bejzbol
  • Vaterpolo
  • Stoni tenis
  • Esports, itd.

Ukupno postoji 13 sportova koji su dostupni za klađenje, a na većinu je moguće kladiti se i uživo. Sekcija “Uživo” je zasebna i u okviru nje možete pronaći događaje koji se trenutno odvijaju. Neki od najigranijih kladioničarskih marketa su 1×2, dupla šansa, poluvreme, hendikep, dnb, ukupno golova, skokovi, asistencije, ukupno gemova, itd. Naravno, u zavisnosti od sporta na koji se kladite.

Mozzart slotovi i igre na stolu

Na Mozzartovoj platformi je moguće igrati i različite igre na sreću. Tu su najbrojniji slotovi, u ponudi ih imaju na stotine. Slotovi ili automati, su veoma jednostavna igra čiji ishod zavisi iskljčivo od sreće. Vaš uspeh nakon svakog obrtaja odlučuje broj istih simbola na jednoj platnoj liniji. Kolika je vrednost svakog simbola i kako izgledaju platne linije uvek pogledajte u info delu svakog slota, jer su različiti za svaku igru. Postavite ulog, pritisnite spin dugme ili se opredelite za auto play i zabavite se.

Druga forma zabave mogu biti igre na stolu među koje spadaju rulet, baccarat, blackjack, video poker, keno i druge igre. Iako osnovna pravila svake od ovih igara važe, ipak ih proverite u igrama pre početka jer postoji po nekoliko varijacija svake od njih. Stone igre se mogu igrati sa različitim ulozima od 5 do 50 dinara, pa sve do nekoliko stotina hiljada dinara po opkladi. Limiti se takođe razlikuju od igre do igre, tako da će svaki igrač sigurno moći da pronađe odgovarajuću spram svojih želja i mogućnosti.

Svaka od pomenutih igara je kreirana od pouzdanih software providera, po kojima se mogu i pretraživati. Igre je moguće pretražiti i po imenu, po tome koliko su nove ili popularne i po opsegu uloga takođe. Novoregistrovani igrači mogu iskoristiti Mozzart bonus dobrodošlice i u okviru Mozzartove kazino sekcije ukoliko uplate minimalni depozit.
mozzart kladionica ponuda igara

Kako da se registrujem na Mozzart i pravim uplate?

Pre svega, kreiranje naloga na Mozzartu je veoma jednostavno i podrazumeva samo to da unesete svoje osnovne podatke. Oni se odnose na vaše ime, prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, i slično. Uz sve potrebne podatke, na Mozzart kladionici se možete registrovat za manje od 5 minuta.

Sledeći logičan korak nakon registracije je uplata depozita kako biste bili u mogućnosti da se kladite ili igrate razne igre. Ukoliko ste novoregistrovani igrač, savetujemo vam da uplatite minimalni depozit koji se zahteva za učešće u promociji dobrodošlice, kako biste dobili ovu ponudu. Minimalni depozit je zaista prihvatljiv, te to neće predstavljati nikakav problem.

Depozit možete uplatiti na više načina, a neki od njih su:

  • Mastercard, Visa, Dina platna kartice
  • iPay
  • Mozzart Asistent
  • Mozzart uplatno mesto
  • Opšta uplatnica
  • Payspot menjačnice

Svaka od ovih platnih metoda ima svoje limite, ali se naknade po transakcijama ne naplaćuju. Takođe, biće proknjižene odmah, tako da ćete moći da pređete na zabavu istog trenutka. Sa duge strane, isplate je moguće vršiti na Mozzart uplatnim mestima i putem tekućeg računa. Minimalna isplata preko tekućeg računa je 500 dinara, a za uplatna mesta ne postoji ogranićenje.
mozzart kladionica registracija