Najbolje online kladionice u Americi/SAD-u 2024

Klađenje u SAD deo je dugog i opsežnog procesa legalizacije. Trenutno svaka država ima svoje zakonodavstvo o online klađenju. Pošto govorimo o velikoj potražnji, na tržištu postoji mnogo online kladionica. Izbor najbolje opcije zasniva se na dva glavna kriterijuma: bezbednost igrača zajedno sa bonusima i profitabilnim promocijama.

 KladionicaBonus 
1100% do $2500

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Lista online kladionica posvećenih stanovnicima država nije toliko gusta koliko bismo želeli, uglavnom zbog zakonodavnog okvira. Ali jedno je sigurno: Srbi u Americi žele da se klade u sigurnim kućama. Trenutno je na čelu liste kvalitetnih i ciljanih usluga za američku javnost BetUS. Ovaj licencirani operater u Kostariki prihvata i pruža usluge posebno za američke igrače. Lista je otvorena i nastavljamo da tražimo najbolje opcije za naše čitaoce.

Korisne informacije o klađenju u Americi

Zakonski okvir

Amerikanci su prepoznati kao jedan od najvećih ljubitelja sportskih kladionica. Ako su preferencije u ovom pravcu porasle direktno proporcionalno mogućnostima koje nudi razvoj interneta (tačnije mogućnosti online klađenja), zakonodavstvo nije uspelo da održi korak. Zbog toga se još uvek radi na propisima. Međutim, ovi propisi ciljaju na državu i kladionice, a ne na samog igrača, koji ima slobodu da izabere najbolju opciju za sebe. Kao ljubitelj sportskih kladionica, stanovniku SAD je fokus na izboru pouzdane online kladionice.

Načini uplate i podizanja novca

Najpopularniji način depozita koji prihvata većina američkih kladionica je kartica (Visa, Mastercard i American Ekpress). Amerikanci takođe redovno koriste pripejd kartice i usluge bankovnog transfera, kao što je Western Union. Drugi dostupni načini depozita su:

 • PayPal
 • JCB
 • MoneyGram
 • MoneyOrder
 • Bitcoin

Metode podizanja novca su obično iste kao i za depozit, uz nekoliko izuzetaka. Obično se kartice i kriptovalute ne prihvataju za povlačenje.

Najprikladniji način plaćanja za igrače u Americi

Iz iskustva igrača, PayPal je najpogodniji način plaćanja za igrače u Americi, ljubitelje sportskih klađenja. Razlozi koje preporučujemo su sledeći:

 • Za razliku od kartica ili drugih bankarskih transfera, za izvršene transakcije ne naplaćuje se provizija.
 • Podaci o bankovnom računu ostaju privatni i ne prosljeđuju se trećoj strani (u ovom slučaju američkoj kladionici).
 • Transakcije se vrše brzo, odmah za depozite i manje od 24 sata za podizanje sredstava.
 • To je vrlo jednostavan sistem za upotrebu, kako za uplatu tako i za podizanje sredstava.

Najpopularniji sportovi u SAD

Tri najpopularnija sporta kod Amerikanaca su:

 • Američki fudbal
 • Košarka
 • Bejzbol.

Na vrhu su pored navedenih i boks, konjske trke i hokej na ledu. Takođe se mnogo kladi na trke automobila (NASCAR), esport i golf. Međunarodni sportovi su takođe u visokom rangu. Tako su Amerikanci ljubitelji vrhunskih utakmica u sledećim sportovima: fudbal, kriket, hokej na travi, tenis i odbojka.

Kvote

Ako u Evropi možete birati između decimalnih i razlomačnih kvota, Amerikanci su takođe došli sa svojim sistemom kvota. Američke kvote su u obliku pozitivnog ili negativnog broja. Kada je pozitivan, oduzima se profit koji se može zaraditi na 100 jedinica. Ako je brojka negativna, onda je prikazan ulog koji igrač mora uzeti u obzir da bi dobio na 100 jedinica.

Kao što se može videti, sistem se mnogo razlikuje od izgleda na koje smo već navikli. BetUs, na primer, nudi mogućnost prikazivanja kvota u bilo kom od tri međunarodna sistema.