Promo Kod Meridian 2024: Kako do 4000 RSD Bez Uplate?

Meridian kladionica je dobro poznato ime na tržištu sportskog klađenja, a reputaciju je izgradila pridobivši poverenje velikog broja aktivnih igrača. Kako bi motivisala nove igrače da se registruju i klade baš na njenom sajtu, kao bonus dobrodošlice poklanja im 4000 dinara bonusa bez uslova.  Saznajte kako da uzmete ovaj bonus, registrujete se i igrate besplatno već danas!

meridian bonus bez uslova

uzmi meridian bonus ovde

Meridian bet Promo Kod 2024

Meridian promo kod za 2024. godinu osiguraće vam sjajan bonus dobrodošlice bez depozita u iznosu od 4000 dinara. Kako smo uložili trud da stvorimo saradnji sa ovom online kladionicom, da bismo uprostili čitav proces, nije potrebno da unosite neki poseban kod. Potrebno je samo da kliknete na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici.

Dakle, kliknite na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici, a promo kod će se automatski učitati i osiguraćete sebi bonus dobrodošlice bez depozita 2024 čim se registrujete. Znači, nije potrebna uplata depozita kako biste ga dobili.
meridian promo kod

UZMI Meridian BONUS

Meridian Kladionica Bonus Pravila

S obzirom na to da Meridian ovaj bonus bez uslova daje i za sportsko klađenje i za kazino, u odvojenim sekcijama ćemo reći ono što je važno da znate o pravilima promocije, kako biste iskoristili Meridian bonus na pravi način.

Pravila za Meridian sport bonus bez depozita su sledeća:

  • Bonus za sportsko klađenje mora se iskoristiti za tikete sa minimalno 4 događaja sa minimalnom kvotom od 1.35.
  • Dodeljeni bonus se mora iskoristiti u roku od 3 dana od trenutka registracije. Nakon toga se briše.
  • Maksimalna uplata po tiketu je 200 RSD.
  • Maksimalni dobitak po tiketu je 1000 RSD.
  • Neophodno je da nalog bude verifikovan da bi bonus mogao da počne da se koristi.

meridian bonus

Pravila za Meridian slot bonus su u nastavku:

  • Bonus se može iskoristi samo ako ste verifikovali svoj nalog.
  • Iznos bonusa je potrebno obrnuti x100 puta kako bi novac prešao na račun.
  • Maksimalni iznos koji je moguće osloboditi od dobijenog slot bonusa je 1000 RSD.
  • Bonus je važi 3 dana od momenta registracije.
  • Slot bonus promocije ne važe kod slotova sa ”bonus buy” i ”gamble” opcijom.

Kako ukucati Promo Kod Meridian?

Aktivacija našeg promo koda je veoma jednostavan proces koji možete da završite u  svega nekoliko koraka. Prvo što treba da uradite je da kliknete na dugme “Uzmi bonus” na ovoj stranici. Kada to uradite, bićete direktno prebačeni na Meridian stranicu za registraciju.

Nakon toga, treba da unesete lične podatke. Oni se odnose na vaše ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona, datum rođenja, matični broj, grad, adresu, i tako dalje. Postoji opcija i registrovanja putem Yettel-a (Nekadašnji Telenor). Polje koje se odnosi na promo kod ne treba da popunjavate. Meridian će prepoznati da dolazite sa našeg sajta, pa ćete sigurno dobti bonus bez uslova nakon regstracije.

Da li mogu da aktiviram bonus dobrodošlice bez promotivnog koda?

Nije potrebno unositi promo kod u naznačeno polje tokom registracije, jer će Meridian prepoznati da ste kliknuli na dugme za preuzimanje bonusa na našem sajtu. Dakle, ne morate samostalno unositi bilo kakav kod. Ipak, ako pristupite Meridianovom sajtu sa svog internet browsera i registrujete se bez promo koda, naš tim ne može da vam garantuje da ćete dobiti ovaj bonus. Ono što sigurno znamo je da ukoliko se registrujete putem ove stranice – bonus od 4.000 dinara bez uslova vam je zagarantovan.

Da li postoji promo kod koji ne zahteva uplatu?

Da! Bonus koji je trenutno aktuelan kada se registrujete preko naše stranice, upravo ne zahteva uplatu. Dobićete 4000 dinara bonusa dobrodošlice nakon što kliknete na dugme u ovom tekstu, i završite kratak i jednostavan proces registracije! Ono što je važno da napomenemo je da 1000 RSD važi za klađenje, a 3000 RSD za slot igre.

Meridian promocije za postojeće članove

Pored bonusa dobrodošlice od41.000 dinara na sajtu Meridian kladionice ćete moći da pronađete informacije o tekućim promocijama koje su dostupne svim registrovanim igračima.

Neke od aktuelnih promocija ovog operatera su:

  • Liga šampionskih bonusa
  • Saberi granice poena igrača
  • Meridianbet Fantasy liga
  • 5% bonusa na nedobitne tikete

Uzmite u obzir da se ove promocije često smenjuju, pa s vremena na vreme pogledajte njihovu sekciju sa aktuelnim promocijama.