Meridian Promo Kod 2024: Klikni za FreeBet i 3000 spinova!

Meridian promo kod od nedavno možete jako jednostavno iskoristiti. Samo kliknite na dugme za preuzimanje bonusa ispod, i Meridian kladionica bonus kod će se sam učitati. Više ne morate ništa unostiti ručno, niti se pitati kako ukucati promo kod Meridian.

meridian promo kod

uzmi meridian bonus ovde

Meridian bet Promo Kod 2024

Meridian promo kod za 2024. godinu osiguraće vam sjajan bonus dobrodošlice, 6000 FreeBet-a! Kako smo uložili trud da stvorimo saradnji sa ovom online kladionicom, da bismo uprostili čitav proces, možete uneti naš promo kod TOP100 u polje za promo kod nakon što kliknete na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici.

Dakle, kliknite na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici, a promo kod upišite i FreeBet dobijate čim se registrujete i uplatite bar 300 dinara. Što se tiče 3000 besplatnih spinova, njih dobijate odmah nakon registracije i verifikacije identiteta, nije potrebno uplatiti depozit da biste ih dobili!
meridian promo kod

UZMI Meridian BONUS

Meridian Kladionica Bonus Pravila

S obzirom na to da Meridian ovaj bonus bez uslova daje i za sportsko klađenje i za kazino, u odvojenim sekcijama ćemo reći ono što je važno da znate o pravilima promocije, kako biste iskoristili Meridian bonus na pravi način.

Pravila za Meridian sport bonus bez depozita 2024 su sledeća:

  • Bonus važi za nove, punoletne igrače
  • Morate uplatiti depozit od bar 300 dinara u prvih 24h posle registracije
  • Morate iskoristiti FreeBet novac u roku od 72h
  • Maksimalno možete uplatiti po tiketu 200 dinara
  • Maksimalno možete dobiti po tiketu 3000 dinara
  • Da bi stekli pravo na ovaj bonus morate prethodno verifikovati nalog

meridian freebet

Pored freebet-a, Meridian poklanja i 3000 besplatnih spinova u igri Veni Vidi Vici, koji se dodeljuju 10 uzastopnih dana po 300 spinova. Za dobijanje Meridian besplatnih spinova, potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog, nisu vezani za uplatu depozita kao Meridian FreeBet.

Kako ukucati Promo Kod Meridian?

Aktivacija našeg promo koda je veoma jednostavan proces koji možete da završite u  svega nekoliko koraka. Prvo što treba da uradite je da kliknete na dugme “Uzmi bonus” na ovoj stranici. Kada to uradite, bićete direktno prebačeni na Meridian stranicu za registraciju.

Nakon toga, treba da unesete lične podatke. Oni se odnose na vaše ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona, datum rođenja, matični broj, grad, adresu, i tako dalje. Postoji opcija i registrovanja putem Yettel-a (Nekadašnji Telenor). Polje koje se odnosi na promo kod treba da popunite sa TOP100.

Da li mogu da aktiviram bonus dobrodošlice bez Meridianbet promo koda?

Svi igrači koji registruju svoj nalog na sajtu ili aplikaciji meridianbet.rs dobijaju 3000 besplatnih spinova dobrodošlice BEZ USLOVA i uz prvi depozit dobijaju sport bonus dobrodošlice u vrednosti od 3.000 RSD.

Da li postoji promo kod koji ne zahteva uplatu?

Naš promo kod TOP100 omugućava 3000 besplatnih spinova bez depozita u igri Veni Vidi Vici, ipak ukoliko želite i Free Bet biće potrebno da uplatite bar 300 dinara!

Meridian promocije za postojeće članove

Pored bonusa dobrodošlice na sajtu Meridian kladionice ćete moći da pronađete informacije o tekućim promocijama koje su dostupne svim registrovanim igračima.

Neke od aktuelnih promocija ovog operatera su:

  • Bonus na prvi depozit – Kada napravite prvu uplatu koja ispunjava uslove dobićete 100% bonusa.
  • Super utorak bonus – Svakog utorka se ulogujte na svoj nalog u 13h i proverite da li vam je dodeljen bonus
  • 5% bonusa putem aplikacije za gubitne tikete – Ako se kladite preko Android ili iOS apilikacije svakog utorka vasčeka 5% bonusa od uloga za gubitne tikete koje ste odigrali ponedeljkom.

Uzmite u obzir da se ove promocije često smenjuju, pa s vremena na vreme pogledajte njihovu sekciju sa aktuelnim promocijama.