Mozzart Promo Kod 2024: 100.000 RSD Instant Bonus

Ova popularna srpska kladionica je odnedavno u svoj formular za registraciju ubacila i polje za Mozzart promo kod. Kako bi naše čitaoce uputili u to šta je ovaj promo kod, kako se koristi, šta se njime dobija i kako tačno glasi, odlučili smo da napišemo ovaj članak. S obzirom na to da smo dugogodišnji partner Mozzart kladionice, u saradnji sa njima smo kreirali eksluzivni Mozzart bonus kod samo za naše čitaoce uz koji možete dobiti Mozzart bonus dobrodošlice do čak 1000% vašeg prvog depozita. Za više informacija, nastavite da čitate.

mozzart bonus dobrodoslice

     UZMI MOZZARTOV BONUS

Mozzart Promo Kod 2024

Mozzart je nedavno dodao polje za promo, na drugoj stranici registracije nakon što uneste svoje lične podatke. Možete se registrovati i ostavite ovo polje praznim, ali vam svakako preporučujemo da unesete naš ekskluzivni kod NK1000, koji vas može dovesti do bonusa do čak 100.000 dinara! Ipak, s obzirom na to da je ovo bonus na prvi depozit, visina bonusa će zavisiti i od toga koliko bude vaša prva uplata, a njen minimalan iznos treba da bude bar 500 dinara. Kako aktivirati Mozzart promo kod za bonus, objasnićemo u nastavku.

Kako se aktiviraju Mozzart bonus kodovi?

Dakle, kada odete na Mozzartov sajt i započnete registraciju, na drugoj stranici registracije ugledaćete prazno polje koje je predviđeno za unos promo koda. Kada ste uneli svoje ime i prezime, popunite to bolje našim ekskluzivnim promo kodom NK1000 i nastavite registraciju.

Kada je vaš nalog kreiran, uplatite depozit od 500 dinara ili više, a zatim zavrtite Mozzart kolo sreće koje će se naći pred vama, i dobićete bonus od 50% do 1000%! Maksimalni iznos ovog bonusa je neverovatnih 100.000 dinara, što retko koja online kladionica na našim prostorima nudi, složićete se.

Da li moram da koristim Mozzart promo kod da dobijem bonus?

Ne možemo sa sigurnošću reći da li je moguće aktivirati Mozzart bonus bez promo koda jer tu opciju na njihovoj platformi nismo testirali, ali smatramo da nema ni potrebe. Sada kada imate naš ekskluzivni promo kod NK1000, bonus vam je zagarantovan nakon uplate minimalnog depozita!

     UZMI MOZZARTOV BONUS

Mozzart promo kod za bonus bez depozita

Iako su bonusi bez depozita koji ne zahtevaju uplatu veoma popularni i kladionice ih često nude, to trenutno nije slučaj sa Mozzart kladionicom. Bonus koji oni trenutno imaju u ponudi je bonus na prvu uplatu od 500 dinara pa naviše, tako da Mozzart bonus bez depozita nije aktuelan u ovom trenutku.

Ipak, kako kladionice često menjaju svoje promocije i bonuse, nije isključeno da će i Mozzart uskoro ponuditi svoj bonus koji ne zahteva uplatu i promo kod koji će uz to da ide. U svakom slučaju, naši čitaoci će biti prvi koji će to saznati, pa ne zaboravite da se informišete na našem blogu s vremena na vreme!

Mozzart promocije za postojeće članove

Mozzart Bonanza – Sweet Spin

Dnevni turniri na ALL PRAGMATIC PLAI slotovima. Ukupno 100 besplatnih okretaja na Mozzart Bonanza može se osvojiti polaganjem najvišeg uloga dana sa samo 1.000 dinara opklade. Ukupan fond: 3.100.000 dinara za 31 dan.

Pojačavanje džekpota za Happy Hour

Tokom Happy Hour intervala od 18:00 do 00:00 svakog dana, nudićemo dnevne džekpot nagrade za sve igre. Džekpot, sa jednim nivoom, će se pokretati češće, pružajući više mogućnosti igračima da pobede. Da bi učestvovali, igrači jednostavno moraju da igraju bilo koju slot igru sa Mozzart sajta sa minimalnim ulogom od 20 dinara.

Jul Slot Duo

Najboljih 50 igrača svakog dana sa najviše okretaja na „Kapljima vode“ od provajdera Amusnet dobiće 50 besplatnih okretaja na igrici „Joker Stoker“ od provajdera Endorphina, sa ulogom od samo 10 dinara. Ukupan fond za ovu promociju je 775.000 dinara.

Turnir „Najbolje igre“

Specijalni tematski turnir sa popularnim igrama Relak, Fazi, Plai N Go, Plaison i Spinomenal. Igrači mogu da se takmiče za udeo u novčanom nagradnom fondu od 3.000.000 dinara osvajanjem poena na osnovu ukupnog dobitka.

Spinomenalna globalna promocija

Igrači mogu da okreću svoje omiljene Spinomenal slotove od 4. jula do 26. septembra 2023. Poeni se zarađuju na osnovu najvećeg jedinstvenog dobitka u odnosu na iznos opklade, nudeći šansu za osvajanje vrednih novčanih nagrada.

FAQ

Da li treba da koristim Mozzart promo kod za registraciju?

Da! Iskoristite naš Mozzart promo kod NK1000 u toku registracije jer vam je tada Mozzart bonus dobrodošlice zagarantovan kada ispoštujete prvu minimalnu uplatu!

Do kada važi Mozzart Promo kod 2024?

Mozzart promo kod NK1000 možete koristiti dokle god čitate ovaj članak. Ukoliko se nešto promeni, naši čitaoci će biti o tome obavešteni u najkraćem mjogućem roku, tako da ovde nećete videti zastarele informacije!

Kakva su Mozzart bonus pravila?

Mozzart bonus dobrodošlice možete iskoristi i zaklađenje i za kazino igre. Uslovi odigravanja za sportsko klađenje su 4x iznos bonusa, klasično klađenje učestvuje 100% u odigravanju(minimalna pojedinačna kvota 1.45), dok klađenje uživo učestvuje u odigravanju 20%(minimalna pojedinačna kvota 1.20). Bonus važi 30 dana nakon toga se briše i nije moguće koristiti ga više.