Paysafecard – kako ga koristiti za klađenje u Srbiji i inostranstvu

Paysafecard je prepaid kartica, koja je jedan on najpraktičnijih i najbržih metoda uplate na online kladionice i kazina. Posebno je privlačna ljudima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore kao najjednostavniji način uplate na online kladionice.

Gde mogu da kupim Paysafecard?

Paysafecard se može kupiti na benzinskim pumpama, kioscima i prodavnicama širom Evrope. Možete je koristiti iz bilo koje zemlje, i ona Vam omogućuje potpunu anonimnost jer pri njenoj kupovini ne ostavljate nikakve lične podatke. Paysafecard iznosi su dostupni u vidu kartica od 10, 25, 50 ili 100 EUR vrednosti. Možete je kupiti:
U Srbiji – Maxi, Lilly, kiosci,  Alta Pay Group i OMV pumpe.
U Hrvatskoj – Plodine, Petrol pumpe, Tisak, Crodux, INA, iNovine, AdriaOil, Tifon.
U Crnoj Gori – kiosci Tobacco S Press.

Kako da uplatim na online kladionicu preko Paysafecard

Vrlo jednostavno. Unesete pin kod (sastoji se od 16 cifara) koji se nalazi na Vašoj kartici i sredstva će gotovo trenutno biti prebačena na Vaš nalog na kladionici. Prilikom uplate, ne morate sva sredstva sa kartice uplatiti odjednom, možete samo deo novca prebaciti, a drugi deo ostaviti za kasnije.

Isplata novca sa kladionice na Paysafecard

Nažalost, kako je Paysafecard prepaid kartica, sa nje direktno ne možete podići novac. Tako da ćete za isplatu novca morati da koristite još neki metod online plaćanja. Najčešće korišćeni metodi su Skrill, Neteller i isplata na debitne/kreditne kartice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *