Paysafecard – kako ga koristiti za klađenje u Srbiji i inostranstvu

Mnogi se pitaju, šta je to Paysafecard? Paysafecard je prepaid kartica, koja je jedan on najpraktičnijih i najbržih metoda uplate na online kladionice i kazina. Posebno je privlačna ljudima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore kao najjednostavniji način uplate na online kladionice.
meridian bonus

Specijalna promocija u kladionici Meridian: aktivirajte 4000 RSD BONUS BEZ DEPOZITA

Gde mogu da kupim Paysafecard?

Paysafe card se može kupiti na benzinskim pumpama, kioscima i prodavnicama širom Evrope. Možete je koristiti iz bilo koje zemlje, i ona Vam omogućuje potpunu anonimnost jer pri njenoj kupovini ne ostavljate nikakve lične podatke. Paysafecard bon iznosi su dostupni u vidu kartica od 10, 25, 50 ili 100 EUR vrednosti. Gde kupiti paysafecard u Srbiji i regionu možete pogledati u nastavku.

Paysafecard Srbija – Maxi, Lilly, kiosci,  Alta Pay Group i OMV pumpe.
Paysafecard Hrvatska – Plodine, Petrol pumpe, Tisak, Crodux, INA, iNovine, AdriaOil, Tifon.
Paysafecard Crna Gora – kiosci Tobacco S Press.

Takođe, postojii Paysafecard mobilna aplikacija koja vam pokazuje na kojim mestima u vašem gradu je Paysafecard kartica dostupna. Međutim, mi smo instalirali ovu aplikaciju i ona nam je pokazala sva mesta gde je kartica dostupna. Radi se o gradu Beogradu. Pokušali smo da je kupimo, ali bez uspeha. Na mapi su bile prodavnica kao što su Maxi, Lilly drogerije, pumpe i trafike. Radnici u svakoj od tih prodavnica nisu znali o čemu pričamo, niti koju karticu tražimo, tako da smo se kući nažalost vratili bez kartice. Izgleda da Paysafecard još uvek nije zaživeo u Srbiji i jako ga je teško naći na nekom prodajnom mestu. Nadamo se da će se ova situacija ubrzo promeniti i da će kartica postati lako dostupna na svim mestima.

Kako da uplatim na online kladionicu preko Paysafecard

Vrlo jednostavno. Unesete pin kod (sastoji se od 16 cifara) koji se nalazi na Vašoj kartici i sredstva će gotovo trenutno biti prebačena na Vaš nalog na kladionici. Prilikom uplate, ne morate sva sredstva sa kartice uplatiti odjednom, možete samo deo novca prebaciti, a drugi deo ostaviti za kasnije.

Isplata novca sa kladionice na Paysafecard

Nažalost, kako je Paysafecard prepaid kartica, sa nje direktno ne možete podići novac. Tako da ćete za isplatu novca morati da koristite još neki metod online plaćanja. Najčešće korišćeni metodi su Skrill, Neteller i isplata na debitne/kreditne kartice.