Skrill – kako se koristi za klađenje u Srbiji i inostranstvu

Skrill je digitalni novčanik (e-wallet) koji omogućava potpuno bezbedno plaćanje i prijem novca putem interneta. Ova kompanija postoji od 2001.godine, tada je otvorena pod imenom Moneybookers, a 2013.godine menja ime u Skrill.
Uplata skrillom na kladionicu je moguća i ovu opcija prihvata veliki broj stranih kladionica, ali i kazina. Pored klađenja, Skrillom možete kupovati i druge stvari na internetu kao što su igrice, knjige, kompjuterska oprema itd.
Kladionice koje prihvataju depozite putem Skrill-a
Velika većina inostranih online kladionica i kazina prihvata depozite putem Skrilla. Ovde ćemo pomenuti četiri sa najboljim rejtingom i iskustvom korisnika za 2021. godinu:

  • 20Bet
  • 22Bet
  • 1xBet
  • Betwinner

Bitno je napomenuti da novac možete slati sa svog Skrill računa na Vaš Neteller račun. Tako da ako Vaša omiljena kladionica ne prihvata Skrill, a prihvata Neteller, uvek možete novac sa Skrilla prebaciti na Neteller i odatle depozitovati.

Kako se registrovati – otvoriti nalog na Skrillu?

Na Skrill se možete registrovati besplatno iz Srbije ili bilo koje druge države. Takođe je i održavanje računa besplatno. Na njihovoj glavnoj stranici, kliknete na “Register” u gornjem desnom uglu.
Kako otvoriti nalog na Skrillu
Zatim ćete dobiti formu gde treba da unesete: Vaše ime i prezime, email adresu, zemlju u kojoj živite, valutu koju ćete koristi na nalogu i odaberite password. Nakon toga, kliknete na dugme “register” i to je to, imate svoj Skrill nalog. Budite pažljivi kod odabira valute, jer kasnije nećete moći da je promenite.  Ako ćete Skrill koristiti većinom za kazino i klađenje najbolje je da odaberete EUR ili USD valutu.
registracija na Skrill digitalni novcanik

Kako uplatiti novac na Skrill nalog

Novac na Skrill nalog možete uplatiti na viče načina, zavisno od zemlje u kojoj živite:

Uplata putem bank transfera – možete uplatiti direktno sa Vašeg bankovnog računa na svoj Skrill nalog. Novac se na Skrill nalogu neće pojaviti odmah, već kroz 2-5 dana, koliko je potrebno za transakciju.Ovaj način transfera se obavlja bez provizije.

Uplata putem kreditne/debitne kartice – Ovo je najbrži način uplate depozita, a Skrill podržava sve poznate kreditne i debitne kartice: VISA, MasterCard, AMEX, JCB, Diners, Maestro. Iznos za ovu transakciju je 2.5%

Uplata putem PaySafeCard vaučera – isto je brz i popularan način uplate. Pre uplate, morate otvoriti MyPaySafeCard nalog. Iznos provizije za ovaj transfer iznosi 7%.
Uplata novca na Skrill nalog

Isplata novca sa Skrill-a

Kao i kod uplate novca i isplata preko Skrilla sa kladionica se vrši na sličan način. Opet u zavisnosti od zemlje u kojoj živite biće Vam dostupan najmanje jedan način za isplatu:

Isplata butem bankovnog računa – sredstva na Skrill nalogu možete u bilo kom trenutku povući nazad na svoj bankovni račun. Provizija je fiksna i iznosi 3.95EUR po transakciji.
Isplata na VISA karticu – najbrži vid isplate, a provizija je oko 1.75%.
Isplata na Skrill MasterCard.

Šta je Skrill MasterCard

To je debitna MasterCard kartica koja je povezana sa Vašim nalogom. Sa ovom karticom možete slobodno, u bilo kom trenutku raspolagati novcem sa Vašeg Skrill naloga. Karticu lako možete poručiti klikom na dugme “Skrill Card”. Stićiče Vam na kućnu adresu za 10-14 dana, a troškovi za njenu izradu su 10EUR.
Mana kod ove kartice je ta što je dostupna samo u zemljama koje su članice EU (SEPA). Nažalost za sada nije dostupna kladioničarima koji žive u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori i Makedoniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *