Admiralbet recenzija: 2000 RSD bonus dobrodošlice

Admiralbet kladionica jedna je od najcenjenijih među igračima u Srbiji ali i regionu. Iako je kompanija prvobitno bila fokusirana na poslovanje u oblasti kazina, sada nastoji da ljubiteljima sportskog klađenja pruži što prijatnije iskustvo.

U našoj recenziji pokrili smo sva važna područja Admiralbet usluga kao što su sport, kvote, uživo i mobilno klađenje, bonusi, opcije plaćanja i još mnogo toga. Zato ostanite sa nama do kraja i saznajte zašto bi Admiral bet kladionica trebala biti vaša prva web lokacija za registraciju.

admiral kladionica

Sportska ponuda, kvote i opcije za klađenje

Admiralbet kladionica nudi preko 30 sportova na koje se registrovani igrači mogu kladiti. U opticaju su neki od apsolutnih favorita među kladioničarima u Srbiji, kao što su fudbal, košarka, tenis, odbojka, vaterpolo i drugi. Međutim, u ponudi su i oni manje popularni, a koji bi mogli biti zanimljivi određenim kategorijama korisnika, kao što su skvoš, australijski fudbal, skijaško trčanje, biatlon, bandi i drugi.

Tržišta klađenja su zaista brojna, pa ćemo se fokusirati na ona koja se odnose na fudbalske utakmice. Najpopularnije opklade koje se mogu postaviti na tiket pozicioniran u donjem desnom uglu stranice klađenja su konačan ishod, ukupno golova, dupla šansa, oba tima daju gol, draw no bet, prvi daje gol i ostale. Neka od specijalnih tržišta postoje u klađenju uživo, ali više o tome ćemo govoriti u nastavku.

admiral kvote

Kvote su poštene i daju korisnicima mogućnost da uz dobru pripremu pre sastavljanja tiketa potencijalno ostvare dobre zarade. Bolju ponudu kvota poseduju sportovi kao što su fudbal, futsual, florbol, snuker, ragbi i drugi. Nešto niže kvote se mogu očekivati na mečevima košarke, badmintona, borilačkih veština i ostalih sportova. U slučaju da su kvote niske igrač ih može povećati upotrebom odgovarućeg Admiralbet bonusa. 

Klađenje uživo na sajtu operatera

Pored klasičnog klađenja na sportske događaje, Admiralbet je omogućio i kreiranje opklada uživo. Osim što je dinamičnije i uzbudljivije, klađenje uživo omogućava i pregled statistike utakmica, koja uključuje, na primer u fudbalu, žute/crvene kartone, kornere, verovatnoću pobede, rezultate prethodnih susreta itd.

Odeljak za uživo klađenje na web stranici operatera sadrži nešto uži raspon sportova. Tiketi u realnom vremenu se mogu kreirati za:

  • Fudbal
  • Košarku
  • Tenis
  • Hokej
  • Odbojku
  • Vaterpolo i ostale sportove

Neka od karakterističnih tržišta fudbalskog klađenja uživo su pobednik ostatka utakmice, ishod poluvremena, poluvreme – ukupni golovi, sledeći gol i drugo. Naglasićemo da je jedna od posebnih promocija koja donosi povećanje kvota vezana za tržište klađenja – strelac narednog gola u utakmici uživo. No, više o sportskim bonusima istakli smo u narednom delu teksta. Što se tiče gledanja prenosa utakmica u toku kreiranja opklada, Admiral bet svojim korisnicima nije obezbedio takvu opciju.

Admiralbet sport bonus dobrodošlice i ostale dostupne promocije

admiral bonus dobrodoslice

Admiralbet je jedna od kladionica u Srbiji koja vodi računa o tome da svoje postojeće i nove korisnike obraduje raznim bonus ponudama. U nastavku smo izdvojili dve promocije namenjene novopridošlim igračima, kao i druge koje važe za sve koji su registrovani na službenoj stranici operatera.

Bonus dobrodošlice bez depozita

Svaki novoregistrovani igrač koji je verifikovao svoj nalog na Admiralbet sajtu ostvaruje pravo na bonus dobrodošlice u iznosu od 2000 RSD bez potrebe za kreiranjem prvog depozita. 1000 RSD bonusa predviđenih za slotove moraju se okrenuti 30 puta. Ostalih 1000 RSD namenjenih klađenju potrebno je uložiti 8 puta na tikete u roku od 4 dana kako bi igrač bio u mogućnosti da povuče sredstva sa naloga.

Promocija za utrostručenje prvog depozita

Ova promocija je takođe namenjena novim igračima, ali je za njenu aktivaciju potrebno izvršiti prvi depozit u minimalnom iznosu od 500 RSD. Nakon prve uplate, igrač može osvojiti 20.000 RSD freebet-a + 20.000 RSD bonusa za kockanje. Kako bi se ispunio zahteve promocije namenjene klađenju, igrač mora uložiti 5 puta veći iznos depozita na tikete sa minimalno 5 parova i kvotom od najmanje 1,5 po paru.

I postojećim korisnicima Admiral bet usluga na raspolaganju stoje brojne sportske promocije. Neke od njih su sedeće:

  • Cashback promocija
  • 700% bonusa na broj parova
  • 3+1 bonus kvota
  • Bonus tiket sa povećanom kvotom
  • 30% freebet-a i ostale bonus ponude 

Opcije uplate i isplate sa korisničkog naloga

admiral metode placanja

Admiral bet kladionica poseduje nekoliko opcija uplate i isplate prilagođenih igračima iz Srbije. Metode depozita su:

  • Platne kartice – Visa, Mastercard i Maestro
  • Tekući račun
  • Payspot i Altapay plaćanja

Zajedničko svim metodama depozita je maksimalan iznos koji se može preneti na nalog korisnika od čak 1.000.000 dinara. Granice minimalnog depozita se razlikuju. Najniža je za tekući račun i iznosi 1 dinar. Zatim slede Payspot minimalne uplate od 10 dinara i na kraju depoziti karticama ograničeni na 300 dinara.

Za one koji nisu upoznati sa Payspot i Altapay plaćanjem, radi se o posebnim programima koji su dostupni u menjačnicama i drugim lokacijama gde je za kreiranje depozita potrebno saopštiti ID korisnika i željeni iznos. Pored navedenog, na svim uplatnim mestima operatera predviđena je mogućnost izvršenja depozita na nalog u iznosu od 100 do 1.000.000 dinara.

Što se tiče metoda povlačenja sredstava, moramo priznati da nisu raznoliki. Igračima je jedino dostupna isplata na lokacijama operatera ili putem tekućeg računa. Maksimalna isplata je 1.000.000 dinara. Minimalna isplata na tekući račun iznosi 300 RSD, dok na uplatnom mestu kladionice korisnik može podići i 1 osvojeni dinar. Takođe želimo da napomenemo da je dnevni limit za podizanje novca na lokaciji operatera 50.000 RSD.

Admiral bet aplikacija za klađenje

Operater je razvio web-lokaciju za klađenje prilagođenu mobilnim uređajima koju igrači mogu koristiti u pokretu. Stoga oni koji poseduju iOS ili Android operativne sisteme neće imati problema u pogledu prilagođavanja stranice veličini ekrana prilikom klađenja, kreiranja depozita ili drugih radnji na službenoj platformi operatera.

Osim mobilno adaptirane stranice, korisnicima Android pametnih telefona na raspolaganju je i mobilna aplikacija Admiralbet. Admiral bet mobilna aplikacija za Android može se preuzeti putem Google Play Store-a ili na službenoj stranici operatera. Proces preuzimanja softvera na web sajtu kladionice izgleda ovako:

  • Otvorite službenu web stranicu operatera i kliknite na polje za preuzimanje softvera u gornjem desnom uglu
  • Složite se sa upozorenjem o preuzimanju softvera iz nepouzdanih izvora
  • Pričekajte nekoliko trenutaka da se aplikacija preuzme, a zatim kliknite na polje za instalaciju
  • Na listi softvera na vašem mobilnom uređaju pronađite plavu ikonu aplikacije Admiralbet i počnite se kladiti

Do skoro korisnici iPhone uređaja nisu bili u mogućnosti da preuzmu iOS Admiralbet aplikaciju. Međutim, nedavno je razvijena i može se potpuno besplatno preuzeti sa App Store-a. Jedni uslov za preuzimanje sofvera jeste da igrač u podešavanjima Apple prodavnice odabere region Srbije. Direktan link do online prodavnice gde se može izvršiti instalacija iOS Admiral bet aplikacije za klađenje može se pronaci na sajtu operatera. 

Korisnička podrška

Admiral bet je svima koji posete njihovu zvaničnu stranicu omogućio da postave pitanja live chat podršci. Opcija ćaskanja uživo sa operaterom može se pronaći u padajućem meniju sa leve strane ekrana. Radno vreme operatera ćaskanja u realnom vremenu je od 8h do 00h. Ukoliko se igraču pojavi problem van radnog vremena operatera, rešenje može pronaći u sekciji ‘’Podrška’’ gde su istaknuti odgovori na najčeće postavljena pitanja.

Alternativna ponuda Admiralbet-a: Kazino i ostale igre

Ostale usluge Admiral bet-a raspoređene su u ukupno četiri sekcije. One su označene kao Slot, Virtuelne, Mini i Uživo igre. Sekcija slotova je daleko najveća i sastoji se od mnoštva raznovrsnih igara programiranih od strane najistaknutijih svetskih provajdera kao što su Microgaming, Playson, Fazi, Amunset i drugi. Legendarni slotovi kao što su Book of Ra, Lord of the Ocean, Sizzling Hot i drugi, istaknuti su na samom vrhu stranice.

Za razliku od slotova, igre uživo dolaze od jednog programera i to najpoznatijeg u ovoj oblasti. Evolution je odgovoran za raznovrsnu ponudu blackjacka, ruleta, bakara, pokera i drugih igara sa kojima se korisnici Admiral usluga mogu zabaviti u realnom vremenu. Virtualni deo se sastoji od igara kao što su Lucky 6, Lucky Greek, Keno, trke konja, pasa i motocikala i ostalih. Popularne mini igre su HiLo, aviator, dice, mini rulet i druge.