Najbolji bonusi na stranim kladionicama

Ako vas zanima da se oprobate u klađenju na internacionalnim sajtovima a ne znate kakvi vas bonusi kladionice očekuju slobodno se opustite jer smo ih analizirali za vas. Izdvojili smo neke od najboljih i najčešće prisutih bonusa na najpoznatijim međunaronim kladionicama poput 22bet, Betwinner, 1xbet, 20bet, Betway i ostalih, zato ostanite sa nama do kraja. 

Najčešće dostupni bonusi kladionice u inostranstvu

 KladionicaBonus 
1do 1000% bonusa do 100.000 RSD

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
24.000 RSD bez uslova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
3100% bonusa do 160.000 RSD + 150 spinova

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
4100% bonusa do $122

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS
5100% bonusa do €200

Primenjuju se T&C. +18.

UZMI BONUS

Domaće, ali i međunarodne kladionice pokušavaju kreirati savršene ponude koje će se svideti kako novim tako i postojećim korisnicima. Ponudom raznovrsnih bonusa operateri privlače nove igrače da se pridruže njihovoj platformi za klađenje, ali i zadržavaju već registrovane korisnike. Bonus sredstva su idealna za klađenje bez rizika od gubitka ličnih prihoda i mogu biti izuzetno korisna za početnike koji žele da se okušaju u klađenju na razne vrste sportova. 

Osnovna podela svih bonusa kladionica van granica Srbije je:

  • Bonus dobrodošlice namenjen novim igračima koji su se upravo pridružili stranici za klađenje
  • Promocije koje se periodično dodeljuju već registrovanim korisnicima 

Bonusi za nove igrače

Bonus dobrodošlice je obično prva promocija koju ćete primetiti kada uđete na određeni međunarodni sajt za klađenje. Kladionica bonus dobrodošlice najčešće ističe na početnoj stranici kako bi privukla što veći broj novih igrača da se registruje baš kod njih. Sve promocije, a prvenstveno bonus dobrodošlice kladionice mogu biti izuzetno koristni ukoliko ste neiskusni igrač ili jednostavno želite da se oprobate u kreiranju opklada na sportove koji nisu bili dostupni na domaćim sajtovima klađenja. 

Promocija koja se dodeljuje novim igračima nakon registracije može, ali i ne mora biti uslovljena kreiranjem prvog depozita. U nastavku ćemo objasniti kako možete aktivirati promociju sa i bez potrebnog početnog depozita.

Bonus dobrodošlice bez depozita

Na početku ćemo napomenuti da kladionice koje daju bonus dobrodoslice bez depozita nisu tako rasprostranjene kako na domaćem tako ni na međunarodnom tržištu klađenja. Da biste aktivirali ovaj tip promocije potrebno je da se registrujete na sajtu za klađenje i prihvatatite ponudu bonusa bez depozita. Neke stranice klađenja će vam takođe zahtevati da verifikujete svoj nalog, obično putem e-mail adrese ili učitavanjem identifikacionog dokumenata. 

Takođe možda će se od vas zatražiti da unesete promo kod. Nakon što ovo završite, bonus dobrodošlice kladionica će proslediti na vaš nalog. Pored bonus novca koji možete dobiti nakon registracije i bez inicijalnih ulaganja neki operateri će vam ponuditi i besplatne opklade u odgovarajućoj vrednosti. 

Kako da dobijete ove besplatne opklade najbolje ćemo da objasnimo preko ponude poznate Betano kladionice. Ovaj operater će vam nakon registracije i verifikacije naloga dodeliti 20€ besplatnih opklada bez ikakvih ulaganja koje možete koristiti narednog dana. Promocija je ograničenog trajanja i važi 7 dana od registracije. 

Bonus na prvi depozit

Ovo je najčešća ponuda renomiranih stranih kladionica u kojoj novi korisnici dobijaju određeni procenat od prve, druge ili ostalih uplata koje izvrše neposredno nakon registracije. Ovaj procenat može biti 50%, 100%, 150% ili više. Za aktiviranje promocije na prvi depozit potrebno je:

  • Kreirati nalog na stranom sajtu za klađenje
  • Prihvatiti bonus dobrodošlice kladionice
  • Uneti promo kod ukoliko operaer to zahteva
  • Izvršiti početnu uplatu na novom nalogu

Depoziti kao uslovi za aktiviranje ovog bonusa mogu se kretati od 1 EUR, kao što je slučaj kod kladionice 22bet. Na ovoj stranici za klađenje, za samo 1€ depozita možete dobiti 100% bonus dobrodošlice do 300€. Ipak, tako niski inicijalni depoziti su još uvek retki. Obično operateri zahtevaju uplate na nalog od 10€ (GGbet) ili više (20bet – 20€; BetWay – 100€ i slično).  

Na kraju, želimo da istaknemo da pojedini međunarodni operateri postavljaju zahteve u pogledu platnog sistema koji se mora ili ne sme koristiti prilikom uplate sredstava. Često se dešava da kladionica postavi pravilo da uplate putem kriptovaluta neće biti validne za promociju dobrodošlice ili da se plaćanja moraju izvršiti isključivo putem Skrill e-novčanika.

Kako funkcionišu zahtevi za klađenje?

Bonus dobrodošlice kladionica na međunarodom tržištu, kao i druge promocije koje možete prihvatiti nakon registracije najčešće prate uslovi klađenja koje morate ispuniti kako biste ‘’otključali’’ sredstva i bili u mogućnosti da ih povučete sa vašeg naloga na karticu, digitalni novčanik ili drugu metodu koju koristite za plaćanja. 

Vrlo često neiskusni igarči ne obraćaju pažnju na uslove klađenja prilikom aktivacije bonusa. Ne trude se da pročitaju sitna slova napisana u opisu promocije i tako prihvate bonus koji ne mogu da otključaju. Zato savetujemo svim igračima da pre aktivacije bonusa detaljno pročitaju uslove kladionice kako njihova sredstva ne bi nestala sa naloga zbog prestanka validnosti bonusa jer nisu uspeli da ispune navedene zahteve. 

Bonusi kladionice sadrže sledeće zahteve za klađenje:

  • Iznos koji ste dobili prilikom aktivacije bonusa obično 5 puta morate uloziti na zbirne ili sistematske tikete
  • Vaši tiketi moraju imati 2 ili više događaja
  • Određena je minimalna ukupna kvota tiketa 
  • Rok u kojem morate ispuniti navedene uslove

Promocije za već registrovane igrače 

Ako ste već registrovani na određenom inostranom sajtu za klađenje, za vas postoje mnogi bonusi koje možete koristiti. Možda ste već naišli na neku od promocija vašeg operatera, ali niste znali kako funkcioniše niti kako da je aktivirate. Zato smo pripremili kratak opis najčešćih međunarodnih promocija za već registrovane igrače.

  • Reload bonus

Ovo je vrlo čest bonus kladionica u inostranstvu, koji je u principu vrlo sličan bonusu na prvi depozit. Jedina suštinska razlika je u tome što se ne nudi novim igračima već postojećim korisnicima koji su već neko vreme registrovani na međunarodnom kladioničarskom sajtu.

Prilikom aktivacije, vaš zadatak može biti da jednostavno naprvite depozit na određeni dan ili da ispunite dodatne uslove da biste prihvatili ovaj bonus. Ovi dodatni uslovi su, na primer, prisutni na web stranici kladionice 20bet, koja će zahtevati da položite opklade od najmanje 5€/$ od ponedjeljka do petka pre deponovanja. Nakon toga, bićete nagrađeni sa 100% reload promocijom u vrednosti do maksimalno 100€.

  • Besplatne opklade (Freebet)

Već smo spomenuli da besplatne opklade nekada dolaze u paketu promocije dobrodošlice, ali takođe mogu predstavljati i odvojeni bonus kladionica. Freebet ponude mogu biti različite, mogu se odnositi na određeni sport ili primenjivati ​​na sve opklade.

GGbet je jedan od operatera kojeg karakteriše ova vrsta bonusa u različitim oblicima. Na ovoj stranici možete napraviti depozit od 7€ i dobiti 14€ besplatnih opklada, ili se možete kladiti na tenis i, zavisno od uloga na tiketu, dobiti mali, srednji ili veliki paket besplatnih opklada.

  • Cashback promocija

Ovo je takođe vrlo popularna promocija među stranim kladionicama. Podrazumeva povraćaj sredstava uloženih u tikete tokom određenog perioda. Obračunski period za povraćaj novca može biti na nedeljnoj ili mesečnoj bazi i uključuje sva uložena sredstva osim besplatnih opklada.

Kako bismo vam približili ovaj bonus kladionica, predstavićemo ponudu Unibet-a. Na web stranici ovog operatera možete prihvatiti Cashback ponudu i tako povratiti 5% izgubljenih sredstava na sportskom klađenju koje ste napravili u periodu od 7 dana. Povraćaj novca se vrši svakog četvrtka.

  • Osiguranje opklade

Vrlo česta ponuda međunarodnih kladionica je osiguranje opklada. U slučaju gubitka postavljene opklade ona podrazumeva povraćaj uloženih sredstava pokrivenih osiguranjem. Biće vam dostupno osiguranje od 10%, 30%, 50% ili više procenata uloga, ali treba da znate da se ova usluga plaća. Takođe imajte na umu da se cena osiguranja može menjati u skladu sa promenama kvota, a ukupan iznos svih kupljenih osiguranja ne može biti veći od 100% uloga.

  • Bonusi za seriju izgubljenih opklada

Nagrade za serije gubitnih opklada nisu česta pojava kod domaćih kladionica, dok ih strane vrlo često nude. Neki od operatera sa takvom ponudom su Betwinner i 22bet. Oba operatera zahtevaju da položite 20 izgubljenih opklada sa ulogom od najmanje 2$, i sa kvotama koje ne prelaze određenu vrednost. Takođe, nakon ispunjavanja ovih uslova, zahtevaju da kontaktirate korisničku podršku kako biste prihvatili bonus poene (u slučaju 22bet) i bonus novac (u slučaju Betwinner-a).

  • Bonus na kvote

Bonusi na kvote ili akumulacioni bonusi kladionice podrazumevaju jedno pravilo – što više događaja postavite na tiket, to će biti veći iznos bonusa. Ovo je jedna od promocija koja vam potencijalno može doneti visoku zaradu jer se procenti penju do 250% ili čak 500%.

Međutim, za bonus od 500% potrebno je preko 30 uspešnih opklada na tiketu, što je vrlo zahtevno i teško za ispuniti. Nešto realnija ponuda je ona koju daje 1xbet. Na ovom sajtu za klađenje, za 25 odigranih događaja sa pojedinačnim kvotama od najmanje 1,2, možete dobiti 250% bonusa na kvote do maksimalno 33113 USD.

Ostale promocije za klađenje

Osim navedenih na sajtovima internacionalnih operatera naićićete i na određene nespecifične promocije kada otvorite sekciju kladionice bonusi. One su:

  • Rođendanska promocija prisutna na sajtu Betwinner, Betano i ostalim
  • Bonuse za preporuku prijatelja
  • Povraćaj novca ukoliko se određeni meč završi nerešenim rezultatom
  • Sportski turniri u kojima možete osvojiti vredne nagrade poput bonus novca, besplatnih opklada i slično