1xbet Promotivni Kod: TOP100 – Uzmi 100% do €130 Bonusa

Da li je potrebno da koristite promotivni kod ukoliko želite da ostvarite 1xbet bonus dobrodošlice? U ovom tekstu ćete saznati kako da dobijete bonus od čak 100% vaše prve uplate i to sve do 130 eura!

1xbet je kladionica sa tradicijom dužom od decenije, i po našem mišljenju, jedna je od najboljih na tržištu. Dostupna je igračima širom sveta, a od nedavno je i u Srbiji. Zbog toga, naš tim je svojim čitaocima obezbedio jedinstvenu ponudu. Ukoliko se registrujete preko našeg sajta, možete da ostvarite bonus dobrodošlice koji će biti jednak vašoj prvoj uplati do 130 eura.
1xbet promotivni kod srbija

UZMI BONUS OVDE

1xbet Promotivni Kod 2022

Prilikom registracije, pored polja koja se odnose na vaše osnovne podatke, ugledaćete i prazno polje predviđeno za unos promotivnog koda. Ako iskoristite naš promotivni kod TOP100, dobićete ovaj ekskluzivni bonus koji je znatno veći od bonusa koji je ova kladionica nudila do sada. Ipak, kako bi vam olakšali, pojednostavili smo ceo proces. Sve što je potrebno da biste dobili bonus dobrodošlice je samo da kliknete na bilo koje dugme u ovom tekstu i izvršite svoju prvu uplatu.

Sigurno već znate da je 1xbet kladionica koja se izdvaja među konkurencijom po mnogim kriterijumima. Široka ponuda, najbolje kvote, veliki bonusi, samo su neke od prednosti i razlog zbog kog vam naš tim toplo preporučuje 1xbet. Nećete pogrešiti ako se odlučite baš za njih, a oni će vas nagraditi mnogim velikodušnim bonusima ukoliko postanete njihov član.

Da li mogu da aktiviram bonus dobrodošlice bez promotivnog koda?

Da, moguće je ostvariti bonus dobrodošlice čak iako ne koristite promotivni kod. Sve što treba da uradite je da klinkete na dugme u ovom tekstu i dobićete bonus dobrodošlice jednak vašoj prvoj uplati, sve do 130e.
To znači da, ako uplatite 100 eura, 1xbet će vas nagraditi sa dodatnih 100. U ovom slučaju, na vašem nalogu ćete imati ukupno 200 eura koje ćete moći da iskorisite za klađenja po vašem izboru. Ovo je zaista primamljiva ponuda, s obzirom na to da mnoge druge kladionice daju bonus dobrodošlice od samo 10-20% prve uplate.
Naravno, postoje i određeni uslovi koje je neophodno ispuniti da bi mogli da iskoristite ovaj bonus, ali uverićete se da ih zaista nije teško ispuniti. U nastavku teksta možete da pročitate koji su to uslovi.

Šta treba da znate?

• Potrebno je da obrnete iznos bonusa pet puta
• Na vašem tiketu, sve opklade moraju da imaju kvote od 1.40 ili više
• Svaki tiket mora da sadrži najmanje 3 događaja
• Bonus će biti ostvaren kada svaki od navedenih uslova bude ispunjen


Iako su uslovi koje smo nabrojali neophodni, nema potrebe da ih doživljavate kao zadatak ili nešto dosadno. Ovo je samo još jedna prilika koju je 1xbet osmislio da se zabavite, okušate sreću i zaradite novac. Sa svakim bonusom, 1xbet vas podstiče da dokažete i sebi i drugima da uvek možete biti bolji i iskusniji nego pre.

Da li postoji promotivni kod koji ne zahteva uplatu?

Nažalost do sada to nije bio slučaj, ali ne dozvolite da vas to obeshrabri. Pogodnosti koje možete da ostvarite prilikom registracije su mnogobrojne i skoro da nemate šta da izgubite. Pokazalo se da su šanse za dobitak mnogo veće, a i zabava je zagarantovana.
Bonus dobrodošlice je samo jedna u nizu brojnih ponuda koje 1xbet nudi svojim igračima. Budite sigurni da ćete se u to i uveriti čim postanete njihov član. Veoma je lako registrovati se, a minimalna uplata je samo 1 euro. Samo imajte na umu, što je veća vaša prva uplata, veći je i bonus dobrodošlice koji ćete vam 1xbet dati.

Ostale promocije za postojeće članove

Pored bonusa dobrodošlice, koji je jednokratan i važi samo za nove korisnike, 1xbet nudi brojne dodatne bonuse kako bi motivisao svoje igrače. Gotovo svakodnevno ćete pronaći interesantnu pogodnost ili novi bonus koji će vaše iskustvo učiniti još zanimljivijim i uzbudljivijim. Nije ni čudo što broj članova 1xbet-a raste iz dana u dan, a poznato je i da većina novih korisnika preraste u lojalne članove.

Jedna od omiljenih promocija mnogim igračima je Lucky Friday. Svakog petka, svaki novi ili stari član koji izvrši uplatu dobija bonus od 100% iznosa uplate koja je izvršena taj dan, i to čak do 100 eura.

Sledeća zanimljiva ponuda je Kombinovani tiket dana. Ako odigrate tiket koji 1xbet predloži na taj dan, možete da dobijete uvećanje od 10% na postojeću kvotu što uopšte nije loše, složićete se.

Ako ste već iskusan igrač i sećate se starih sportskih prognoza, onda je 1XTOTO prava promocija za vas. Ukoliko uspešno predvidite rezultate 12 utakmica i pogodite ih sve, u igri ste za nagradu koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Opcije su mnoge, a verujemo da će ih biti sve više, jer 1xbet uvek odgovara na zahteve svojih vernih igrača. Svaka od navedenih promocija važi i za nove i za stare članove, jedini izuzetak je bonus dobrodošlice koji je jednokratan, kao što smo već spomenuli. Kliknite na dugme da ga dobijete I iskoristite sve što 1xbet ima da vam ponudi.