BC Game Recenzija: 1200% Bonus na Prve Kripto Uplate

BC Game je moderna kripto kladionica koja je na kladioničarsku scenu stupila pre nekoliko godina. Uprkos nedostatku vremena da prikaže sve svoje kvalitete, uspela je da zadobije poverenje i naklonost mnogih igrača sa naših prostora. Velikodušni paket dobrodošlice, besplatne nagrade, aplikacije za klađenje i kripto plaćanja samo su neki od aspekata kladionice BC Game koje ćemo razmotriti u nastavku naše recenzije.

bc game recenzija

UZMi BC GAME BONUS

BC Game na Balkanu: Osnovne informacije o kladionici

BC Game je vrhunska kripto kladionica i poseduje jednu od najpoznatijih međunarodno priznatih licenci – Curacao. Ova kladionica ne samo da se potrudila da napravi atraktivan dizajn svoje početne stranice, već je uspela da ispuni sve bezbednosne standarde.

Ako ste novi igrač sa Balkana, ne treba da brinete o integritetu vaših ličnih i finansijskih podataka. BC Game, kako je istakao, striktno poštuje Zakon o zaštiti podataka i koristi administrativne, tehničke i fizičke mere da garantuje privatnost. Štaviše, nudi bezbedna rešenja za plaćanje, omogućavajući vam da vršite depozite i povlačenja koristeći popularne kriptovalute osigurane Blockchain tehnologijom.

bc game bonus

UZMi BC GAME BONUS

Kriptovalute omogućavaju i anonimno klađenje jer, za razliku od platnih kartica, niste u obavezi da otkrivate lične podatke. Dodatni nivo bezbednosti pruža Google Authenticator (2FA). Ako ste omogućili 2FA na svom nalogu, onda pored unosa vaše uobičajene lozinke, morate da ukucate i jednokratni nasumično generisan šestocifreni kod da biste mu pristupili.

Kada odlučujete da li da se registrujete na platformi ili ne, pouzdanost određenog operatera bi nesumnjivo trebalo da bude na vrhu liste kriterijuma koji moraju biti ispunjeni. Međutim, takođe biste trebali razmotriti bonuse, korisničku podršku i celokupno iskustvo klađenja koje pruža ova kripto kladionica. Sve ovo obrađeno je u ostatku naše BC Game recenzije, pa nastavite sa čitanjem.

BC Game Promo Kod

Ukoliko vas interesuje da li postoji BC Game promo kod, imamo sjajne vesti za vas. Ako odlučite da se registrujete sa naše stranice, klikom na dugme za preuzimanje bonusa, BC Game promo code će vam se automatski učitati, i to će izgledati kao na screenshot-u koji smo priložili ispod.

bc game promo kod

UZMi BC GAME BONUS

Ostvarili smo saradnju sa ovom kladionicom, pa je našim čitaocima zagarantovan eksluzivni bonus ukoliko se registruju tako što će kliknuti na bonus dugme na ovoj stranici. Nakon toga će  biti prebačeni na BC Game registraciju, ankon čega može da počne proces preuzimanja bonusa i njegovo korišćenje.

BC Game bonus dobrodošlice – 1200% bonusa na uplate novih igrača

Nakon registracije na zvaničnom sajtu BC Game-a, imaćete priliku da dobijete ne jedan već 4 uzastopna bonusa dobrodošlice čija vrednost može dostići do 1200% vaših kripto depozita. Paket dobrodošlice BC Game podeljen je na sledeći način:

  • Prvi depozit – 180% bonus (ili 300% za uplatu u roku od 7 minuta) do 20.000$
  • Drugi depozit – 240% bonus do 40.000$
  • Treći depozit – 300% bonus do 60.000$
  • Četvrti depozit – 360% bonus do maksimalno 100.000 USD ili ekvivalentan iznos u drugim valutama

bc game bonus dobrodoslice

Minimalni iznos uplate potreban za aktiviranje navedenih promocija varira i kreće se od oko 1.000 RSD za prvi depozit do preko 20.000 RSD za četvrti. Zahtevi za klađenje su 40x i moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana od prihvatanja bonus novca.

Ako ste neodlučni po pitanju prve uplate ili jednostavno želite da se zabavite bez rizika, BC Game vam je pružio mogućnost da preuzmete dve besplatne nagrade odmah nakon registracije! To je tiket za lutriju i free spin na Lucky Win. Mi smo iskoristili obe opcije i osvojili dodatne bonuse. Koristeći besplatni tiket za lutriju, dobili smo dodatni bonus tiket za sledeće izvlačenje, dok nam je okretanje na Lucki Win donelo 500 RSD slot bonusa, koji smo iskoristili za testiranje igre Outlaws INC.

Sportska ponuda, klađenje i kvote

Sportska ponuda kladionice BC Game je raznovrsna i prilagođena svačijem ukusu. Bez obzira da li volite da se kladite na favorite kao što su fudbal, košarka, tenis, odbojka i slično, to možete učiniti na BC Game. Na sajtu se možete kladiti i na vaterpolo, boks, biciklizam, alpsko skijanje i mnoge druge manje popularne sportove.

Pored klađenja pre početka utakmice, operater je obezbedio i opciju klađenja uživo. Većina mečeva iz ponude klađenja uživo ima i funkciju praćenja uživo prenosa sa statistikom o asistencijama, kartonima, kornerima i drugim važnim informacijama, što će vam dodatno olakšati sastavljanje tiketa.

bc game kvote

Ako ste ljubitelj trka, kladionica BC Game će biti idealan izbor za vas. Ovaj operater je napravio poseban odeljak za klađenje na sportske trke i istakao ga na vrhu zvanične stranice. U ovom posebnom odeljku naći ćete brojne trke konja, trke pasa i druge, na koje možete da se kladite dok gledate kako se takmičenje odvija u realnom vremenu na vašim ekranima.

Što se tiče kvota, možemo reći da je ponuda standardna. Prikazuju se u decimalnom formatu i njihova visina se neće drastično razlikovati u poređenju sa konkurentnim operaterima.

BC Game aplikacija

BC Game ima moderno dizajniran sajt za klađenje sa dosta dinamičnih animacija koje će sigurno zadržati vašu pažnju. Ova stranica, osim što je inovativno uređena i uredno organizovana, prilagođena je i radu na mobilnim uređajima. Bez obzira na veličinu vašeg ekrana, stranica BC Game će biti u potpunosti adaptirana.bc game aplikacija

Ako tražite još uzbudljivije iskustvo klađenja na pametnim telefonima dok ste u pokretu, na raspolaganju vam je BC Game aplikacija. Operater je razvio softver koji se može instalirati na iOS i Android operativne sisteme potpuno besplatno i u dva klika. Naravno, preuzeli smo ga i testirali i možemo reći da radi besprekorno, bez grešaka i kašnjenja u učitavanju sadržaja.

Sam dizajn se ne razlikuje od zvaničnog sajta, tako da ako ste imali prethodno iskustvo sa BC Game-om preko pretraživača, bez problema ćete se snaći u mobilnoj aplikaciji. Lako ćete pronaći željeni sportski događaj i staviti opkladu na tiket. Pored toga, aplikacija vam takođe omogućava da gledate prenos utakmica uživo. Ovi prenosi će biti vizuelno manji, ali ne i lošijeg kvaliteta od onih koje biste pratili preko računara.

Uplata i isplata sa naloga

BC Game je kripto kladionica, tako da se očekuje da će među raznim načinima plaćanja biti kriptovalute koje će vam omogućiti da se kladite anonimno. Lista prihvaćenih kriptovaluta na platformi BC Game je zaista ogromna, pa ćemo vam u nastavku pokazati samo neke od onih koje su dostupne u odeljku ‘Deposit’:

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Dogecoin
  • Ethereum
  • Binance Coin
  • Solana
  • Tron
  • Ripple i mnoge druge

Za svaku transakciju kriptovaluta potrebno je 5-10 minuta pre nego što je može potvrditi Blockchain mreža. Jasno je da vaši transferi sredstava neće biti trenutni kao kada koristite e-novčanike ili platne kartice, ali će biti oslobođeni dodatnih troškova vezanih za obrade zahteva. Minimalni i maksimalni iznosi uplata i povlačenja sa naloga variraju u zavisnosti od izabrane alternative.

Operater je takođe omogućio direktnu kupovinu i razmenu kriptovaluta na svojoj platformi, a ako ste novi u svemu ovome, slobodno pročitajte više o ovoj digitalnoj valuti na samoj kladionici u odeljku ‘Currency’ ili čestim pitanjima. Ako naiđete na bilo kakav problem tokom depozita ili povlačenja, možete kontaktirati korisničku podršku koja je dostupna 24 sata dnevno.

Podrška korisnicima od strane BC Game tima

U prethodnom delu teksta videli ste da je korisnička podrška ovog operatera na raspolaganju u svako doba dana. Možete kontaktirati tim BC Game kladionice putem funkcije ćaskanja uživo na nekoliko jezika, uključujući engleski, turski, francuski i druge. Pored toga, možete im se obratiti putem e-pošte ili ostavljanjem poruke direktno na platformi. Manje komplikovane probleme pokriva opsežna sekcija sa čestim pitanjima u kojoj možete pronaći objašnjenja u vezi sa nalogom, kripto plaćanjem i još mnogo toga.

Zaključak

Kladionica BC Game je odličan izbor za one koji preferiraju kripto plaćanja, uživaju u gledanju prenosa utakmica dok se klade i traže primamljiv bonus za registraciju. Sa besplatnim lutrijskim tiketima i okretima Lucky Win, BC Game je pokazao svoju velikodušnost. Tu je i BC Game aplikacija za iOS i Android, koja odražava inovativnu stranu ovog operatera. Uzimajući u obzir sve prethodno navedeno, BC Game kladionica će u budućnosti nesumnjivo doživeti procvat.