MaxBet Srbija: Uzmi Besplatan Tiket od 1000RSD Danas!

Jedna od najrasprostranjenijih na našim prostorima, MaxBet kladionica, sa svim pravom već dugi niz godina važi za jednu od omiljenih. Sjajne pogodnosti i širok spektar kladioničarskih marketa su ono što je izdvaja od ostalih. Za vas smo pisali smo o interesantnom MaxBet bonusu dobrodošlice, njihovoj aplikaciji, kvotama, sportskoj ponudi i drugim važnim karakteristikama. Pratite naš tekst i otkrijte zašto većina igrača bira baš ovu kladionicu.

maxbet bonus dobrodoslice

Aktiviraj BONUS

MaxBet Bonus Dobrodošlice

Pravo MaxBet bonus dobrodošlice – “Besplatan tiket od 1000 RSD i 10 dana besplatne igre”, mogu dobiti punoletni igrači, koji još uvek nemaju otvoren nalog. Ukoliko ispunjavate ove uslove, potrebno je još samo da:

 • Kliknete na dugme u ovom tekstu
 • Registrujete se na MaxBetu
 • Verifikujete nalog

Tiket od 1000 dinara je bez uslova, ali je za 10 dana besplatnog klađenja potrebno uplatiti depozit od bar 500 dinara. U zavisnosti od toga kolika bude vaša prva uplata, dobićete različite iznose free betova, 10 dana po 10 besplatnih opklada. Ipak, ukoliko bonus ne iskoristite nekim od prvih 10 dana, bonus za taj dan nećete moći nadoknaditi neki drugi dan.

Aktiviraj BONUS

MaxBet registracija

Sigurni smo da već razlišljate o MaxBet registraciji, sada kada smo vas upoznali sa ovako bogatim bonusom dobrodošlice. Kako biste što pre krenuli u svet klađenja i ostalih igara, MaxBetov tim se potrudio da vam maksimalno olakša kreiranje naloga.

maxbet registracija

Registracija se sastoji iz svega par koraka. Kada se nađete na stranici za registraciju, prikazaće vam se nekoliko obaveznih polja koje morate popuniti. Vaše ime, e-mail, lozinka i potvrda da ste punoletno lice.  Posle popunjavanja praznih polja i potvrde da se slažete sa uslovima korišćenja, stići će vam poruka na e-mail koji ste prethodno uneli. Zapravo, to je verifikacioni e-mail, poslat od strane kladionice. U tom e-mailu imate opciju da kliknete na link i time vam se profil aktivira. Nakon uspešne registracije, spremni ste da istražujete MaxBet online svet.

MaxBet Mobilna Aplikacija

Kada se registrujete, ponudiće vam se opcija za preuzimanje mobilne aplikacije ukoliko ste pristupili ovoj platformi sa mobilnog telefona. Postoji MaxBet aplikacija za Android i za IOS telefone. Da biste uspešno instalirali aplikaciju, potrebno je da u podešavanjima svog telefona dozvolite preuzimanje aplikacija iz nepoznatih izvora. Nakon toga, samo se prijavite na nalog koji ste kreirali i možete da počnete.

maxbet aplikacija

Aplikacija je jednostavna za korišćenje, brza, ima sve opcije koje su vam potrebne. Najbolja stvar je što, ukoliko niste sigurni u svoju potrošnju, možete da postavite limite koji se odnose na dnevni, nedeljni ili mesečni nivo. Na taj način možete odrediti ograničenje iznosa tiketa, iznos gubitka i druge opcije.

Sportska ponuda i MaxBet kvote

Moramo priznati da smo na sajt MaxBet kladionice stipili sa visokim očekivanjima kada je u pitanju sportska ponuda. Koliko dugo se nalazi na vrhu liste najboljih kladionica, sasvim je logično da ima bogatu sportsku ponudu i da zadovoljava potrebe različitih profila igrača. Imajući to u vidu, organizatori su svojim korisnicima pružili dugu listu sportova na koje je moguće kladiti se. Nude online klađenje na najpopularnije sportove kao što su fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka, ali i one manje popularne na našem tržištu kao što su hokej, bejzbol, američki fudbal, snuker i ostali.

Osim klasičnog klađenja na događaje koji tek slede, na sajtu imate opciju LIVE klađenja. Odnosno, kladite se u momentu dok se određeni meč odigrava, što može doneti veće dobitke ukoliko vam je tiket dobitan. Neki korisnici biraju “sigurnije” ishode, te se klade isključivo na to koji tim će odneti pobedu ili na duplu šansu.

maxbet kvote

Međutim, MaxBet je mislio i na smelije korisnike pa je u svoju ponudu uvrstio i opcije klađenja na ukupan broj golova, određeni broj golova u prvom ili drugom poluvremenu, prelazak sa nerešenog rezultata u korist jednog od timova i još mnogo drugih opcija…

Još jedna stvar, koja daje prednost ovoj kladionici u odnosu na ostale, jesu kvote. Iako smo navikli da se kvote kreću, u relativno istom rasponu, MaxBet daje nešto više kvote nego većina.

MaxBet uplata i isplata

Prvi korak nakon registracije jeste uplata depozita na nalog.  Kada želite da izvršite uplatu, imate sledeće mogućnosti:

 • Uplata na MaxBet uplatnim mestima
 • Uplata putem platnih kartica kao što su Visa, Master I Maestro kartice
 • Uplata putemtekućeg računa
 • Uplata putem iPay elektronskog novca
 • Aktiviranjem vaučera

maxbet uplata i isplata

Najuzbudljiviji deo kada su u pitanju igre na sreću, jesu naravno isplate. Uvek je preporučljivo nešto novca ostaviti na svom nalogu kako biste mogli odigrati nešto čim vidite priliku za dobitak. Naravno, izbor je uvek na vama. Kada želite da preuzmete vaš novac, možete se poslužiti sledećim načinima:

 • Isplata na tekući račun
 • Isplata kod operatera na uplatnom mestu
 • Isplata kod ličnog agenta

Zaključak

U ovo vreme, kada se broj novih kladionica iz dana u dan povećava i kada je samim tim konkurencija sve veća, izuzetno je važno zadržati kvalitet usluga i bar povremeno biti inovativan. Nakon ove recenzije, složićemo se da MaxBet kladionica sve to čini i sve to jeste. Pored najviših kvota u odnosu na sve kladionice, velikog izbora opcija za klađenje, jednostavne registracije i najkompletnije ponude bonusa dobrodošlice, potpuno je shvatljivo zašto ova kladionica važi za jednu od vodećih. Jedino što bismo mogli da zamerimo jeste zastareo izgled sajta, ali uprkos tome jednostavan je za korišćenje i sve funkcije odlično rade, tako da je i ovo sitnica u odnosu na sve pogodnosti koje pružaju. Ukoliko vam se dopalo naše istraživanje i uverili ste se u kvalitet ove kladionice, kliknite na dugme na našoj stranici i uživajte u sjajnim bonusima dobrodošlice!