MaxBet Srbija: Recenzija i Bonus Dobrodošlice

Jedna od najrasprostranjenijih na našim prostorima, MaxBet kladionica, sa svim pravom već dugi niz godina važi za jednu od omiljenih. Sjajne pogodnosti i širok spektar kladioničarskih marketa su ono što je izdvaja od ostalih. Za vas smo pisali smo o interesantnom MaxBet bonusu dobrodošlice, njihovoj aplikaciji, kvotama, sportskoj ponudi i drugim važnim karakteristikama. Pratite naš tekst i otkrijte zašto većina igrača bira baš ovu kladionicu.
maxbet kladionica bonus

Aktiviraj BONUS

MaxBet Bonus Dobrodošlice

Bonus dobrodošlice koji MaxBet nudi je njihova prva karakteristika koja ih zaista izdvaja od konkurencije. Gotovo nijedna online kladionica u Srbiji ne nudi toliko bogat i kompletan bonus.

“Dobrodošao care” predstavlja novi tip bonusa, kojim vam vraćaju novac ukoliko vaš prvi tiket nije dobitan. Potrebno je samo da se registrujete i odigrate svoj prvi tiket. U slučaju da je gubitan, čeka vas 100% povrat uloga do 500 dinara u Freebetu.

Pored toga, svi novoregistrovani igrači imaju pravo na još kompletniji bonus, moguće je birati između tri paketa: Gold, Silver i Bronze bonus paketa.

Gold paket bonusa predstavlja paket dobrodošlice koji obuhvata sledeće:

 1. SPORT – 250 % FB bonusa do 20.000RSD
 2. SLOT – 500 FS + 50% FB bonusa do 20.000RSD
 3. MIX – 125% FB bonusa do 20.000RSD + 250FS u igri “ReSpin Joker81”

U ovom paketu, možete izabrati jedan od tri gore navedena bonusa i aktivirati ga uz uplatu depozita.

Silver paket bonusa predstavlja paket dobrodošlice koji obuhvata sledeće:

 1. SPORT – 125% FB bonusa do 5000RSD
 2. SLOT – 250FS +30% FB bonusa do 5000RSD
 3. MIX – 70% bonusa do 5000RSD + 125FS u igri “FruitAwards”

U ovom paketu, imate mogućnost izbora između 3 bonusa, koje aktivirate uz depozit po svom izboru.

Bronze paket bonusa predstavlja paket dobrodošlice koji obuhvata sledeće:

 1. SPORT – 60% FB bonusa do 2500RSD
 2. SLOT – 125FS + 10% FB bonusa do 2500RSD
 3. MIX – 30% FB bonusa do 2500RSD + 60FS u igri “6FruitsDeluxe”

U ovom paketu, uz izabrani depozit, aktivirate jedan od 3 bonusa.
maxbet kladionica bonus dobrodoslice

Aktiviraj BONUS

Minimalni iznos depozita, kada su u pitanju sva tri paketa, iznosi 500RSD. Prikaz raspoloživih bonusa pronaći ćete na nalogu pod obeležjem Profil-Bonusi. Paket dobrodošlice važi za sve novoregistrovane igrače od 29.03.2022. do 01.09.2022. godine.

MaxBet registracija

Sigurni smo da već razlišljate o MaxBet registraciji, sada kada smo vas upoznali sa ovako bogatim bonusom dobrodošlice. Kako biste što pre krenuli u svet klađenja i ostalih igara, MaxBetov tim se potrudio da vam maksimalno olakša kreiranje naloga.

Registracija se sastoji iz svega par koraka. Kada se nađete na stranici za registraciju, prikazaće vam se nekoliko obaveznih polja koje morate popuniti. Vaše ime, e-mail, lozinka i potvrda da ste punoletno lice.  Posle popunjavanja praznih polja i potvrde da se slažete sa uslovima korišćenja, stići će vam poruka na e-mail koji ste prethodno uneli. Zapravo, to je verifikacioni e-mail, poslat od strane kladionice. U tom e-mailu imate opciju da kliknete na link i time vam se profil aktivira. Nakon uspešne registracije, spremni ste da istražujete MaxBet online svet.
maxbet kladionica registracija

MaxBet Mobilna Aplikacija

Kada se registrujete, ponudiće vam se opcija za preuzimanje mobilne aplikacije ukoliko ste pristupili ovoj platformi sa mobilnog telefona. Postoji MaxBet aplikacija za Android i za IOS telefone. Da biste uspešno instalirali aplikaciju, potrebno je da u podešavanjima svog telefona dozvolite preuzimanje aplikacija iz nepoznatih izvora. Nakon toga, samo se prijavite na nalog koji ste kreirali i možete da počnete.

Aplikacija je jednostavna za korišćenje, brza, ima sve opcije koje su vam potrebne. Najbolja stvar je što, ukoliko niste sigurni u svoju potrošnju, možete da postavite limite koji se odnose na dnevni, nedeljni ili mesečni nivo. Na taj način možete odrediti ograničenje iznosa tiketa, iznos gubitka i druge opcije.

Sportska ponuda i MaxBet kvote

Moramo priznati da smo na sajt MaxBet kladionice stipili sa visokim očekivanjima kada je u pitanju sportska ponuda. Koliko dugo se nalazi na vrhu liste najboljih kladionica, sasvim je logično da ima bogatu sportsku ponudu i da zadovoljava potrebe različitih profila igrača. Imajući to u vidu, organizatori su svojim korisnicima pružili dugu listu sportova na koje je moguće kladiti se. Nude online klađenje na najpopularnije sportove kao što su fudbal, košarka, tenis, rukomet, odbojka, ali i one manje popularne na našem tržištu kao što su hokej, bejzbol, američki fudbal, snuker i ostali.

Osim klasičnog klađenja na događaje koji tek slede, na sajtu imate opciju LIVE klađenja. Odnosno, kladite se u momentu dok se određeni meč odigrava, što može doneti veće dobitke ukoliko vam je tiket dobitan. Neki korisnici biraju “sigurnije” ishode, te se klade isključivo na to koji tim će odneti pobedu ili na duplu šansu.

Međutim, MaxBet je mislio i na smelije korisnike pa je u svoju ponudu uvrstio i opcije klađenja na ukupan broj golova, određeni broj golova u prvom ili drugom poluvremenu, prelazak sa nerešenog rezultata u korist jednog od timova i još mnogo drugih opcija…

Još jedna stvar, koja daje prednost ovoj kladionici u odnosu na ostale, jesu kvote. Iako smo navikli da se kvote kreću, u relativno istom rasponu, MaxBet daje nešto više kvote nego većina.
maxbet kladionica kvote

MaxBet uplata i isplata

Prvi korak nakon registracije jeste uplata depozita na nalog.  Kada želite da izvršite uplatu, imate sledeće mogućnosti:

 • Uplata na MaxBet uplatnim mestima
 • Uplata putem platnih kartica kao što su Visa, Master I Maestro kartice
 • Uplata putemtekućeg računa
 • Uplata putem iPay elektronskog novca
 • Aktiviranjem vaučera

Najuzbudljiviji deo kada su u pitanju igre na sreću, jesu naravno isplate. Uvek je preporučljivo nešto novca ostaviti na svom nalogu kako biste mogli odigrati nešto čim vidite priliku za dobitak. Naravno, izbor je uvek na vama. Kada želite da preuzmete vaš novac, možete se poslužiti sledećim načinima:

 • Isplata na tekući račun
 • Isplata kod operatera na uplatnom mestu
 • Isplata kod ličnog agenta

maxbet kladionica uplata isplata

Zaključak

U ovo vreme, kada se broj novih kladionica iz dana u dan povećava i kada je samim tim konkurencija sve veća, izuzetno je važno zadržati kvalitet usluga i bar povremeno biti inovativan. Nakon ove recenzije, složićemo se da MaxBet kladionica sve to čini i sve to jeste. Pored najviših kvota u odnosu na sve kladionice, velikog izbora opcija za klađenje, jednostavne registracije i najkompletnije ponude bonusa dobrodošlice, potpuno je shvatljivo zašto ova kladionica važi za jednu od vodećih. Jedino što bismo mogli da zamerimo jeste zastareo izgled sajta, ali uprkos tome jednostavan je za korišćenje i sve funkcije odlično rade, tako da je i ovo sitnica u odnosu na sve pogodnosti koje pružaju. Ukoliko vam se dopalo naše istraživanje i uverili ste se u kvalitet ove kladionice, kliknite na dugme na našoj stranici i uživajte u sjajnim bonusima dobrodošlice!