Betfair Srbija – Da li se možete kladiti ovde?

Betfair je Engleska kladionica i među najpopularnijima je u svetu. Pored klasičnog klađenja koje nude i sve ostale kladionice, Betfair je otišao korak dalje i ponudio nešto inovativno. Igračima je omogućeno da sami formiraju kvote i da sa njima trguju, što se pokazalo kao sjajan način za privlačenje novih članova. Šta sve nudi ova online kladionica kao i to da li igrači iz Srbije mogu da se klade na njoj, možete pročitati u nastavku ovog teksta.
betfair srbija logo

Sportska Ponuda i Kvote

Ako ste jedan od onih igrača koji preferira da se kladi samo sa fiksnim kvotama, nećete imati preveliku korist pri izboru ove kladionice jer su kvote približne ili čak za nijansu niže od kvota koje nudi konkurencija.

Kada smo uporedili kvote na utakmici Premijer Lige, Crystal Palace-a i Southampton-a, na sajtovima Betfaira i Meridian kladionice, kvote koje je Meridian nudio su ipak bile povoljinije. Isti slučaj je i kod kladionica MaxBet i Mozzart.

Najveću razliku ćete osetiti ukoliko se odlučite za trgovinu kvotama, jer vam Betfair nudi i do 20% više kvote. U tom slučaju, ova kladionica samo spaja igrače i deluje kao posrednik, a korist ostvaruje tako što dobitniku naplati proviziju od 5%. Ukoliko želite da sami kreirate koeficijente Ili da potencijalno ostvarite dobitke koji su viši od onoga što kladionice mogu da vam ponude, Betfair je dobar izbor.

Što se tiče sportske ponude, na njihovom sajtu ćete pronaći razne sportove, od popularnih poput fudbala, bejzbola, košarke i američkog fudbala, sve do atletike, pikada, borilačkih veština, biciklizma pa čak i kriketa i šaha.
betfair srbija ponuda kvote

Uplata i Isplata Depozita

Nakon registracije na sajt ove online kladionice potrebno je uplatiti sredstva kako bi moglo da se izvrši uplaćivanje tiketa, pa je Betfair svojim igračima obezbedio nekoliko različitih metoda za uplate i isplate novca. Neke od njih su:

  • Visa i Master kartice
  • Neteller
  • Skrill
  • Bankarski transfer
  • Paypal

Limiti za uplaćivanje i isplaćivanje kao i vreme koje je potrebno da se transakcije obrade variraju od jedne do druge metode plaćanja, a ponekad se naplaćuje i provizija ali ona uglavnom nije visoka. S obzirom na to da Betfair još uvek nema licencu za Srbiju, sve kartice koje su izdale naše banke su blokirane i nije moguće ih koristiti. Ipak, ako ste naš državljanin i želite da se kladite u ovoj kladionici možete koristiti PayPal, Neteller i Skrill ukoliko pristupite sajtu koriseći VPN. VPN aplikacije su neophodne za pristup ovom sajtu jer je našim IP adresama onemogućen pristum na bilo koji sajt za klađenje koji nema licencu Republike Srbije. Iz tog razloga vam ne preporučujemo da pravite nalog kod ove kladionice, barem ne još uvek.

Da li Betfair prima igrače iz Srbije?

da li betfair prima igrace iz SrbijeKao što smo napomenuli, Betfair još uvek nije dobio licencu za poslovanje u Srbiji, ali je vrlo moguće da će se to uskoro dogoditi. Iz tog razloga je Srbija banovala sve uplate sa kreditnih kartica u ovu kladionicu. Moguće je koristiti druge platne metode kao što su Skrill, Neteller i PayPal ukoliko se povežete sa IP adrese neke druge države, ali na taj način niste zaštićeni. Kada bi se dogodila bilo kakva zloupotreba vaših podataka ili vaših sredstava, ne bi mogli da se oslonite na naš pravni sistem jer klađenje u kladionicama koje ne poseduju srpsku licencu nije regulisano. U svakom slučaju, potrudićemo se da vas obavestimo čim ova online kladionica bude dostupna i za igrače Iz Srbije kako bi mogli da igrate sigurno i da ne brinete o eventualno lošim posledicama.

U međuvremenu, možete da se kladite kod brojnih pouzdanih kladionica u Srbiji koje nude poprilično visoke kvote i bogatu sportsku ponudu. Naša preporuka su Circus, Meridian, MaxBet i Mozzart kladionice, jer nude najbolje uslove i bonuse svim svojim igračima. Koju god da izaberete od njih, nećete pogrešiti, a nama ne preostaje ništa drugo nego da vam poželimo sreću.