Bet365 Srbija: Recenzija i Bonus kod, Uzmi 100% do 25€

Da li treba da unesem bonus kod prilikom registracije na Bet365? U ovom članku ćemo odgovoriti na ovo i druga pitanja i objasniti kako lako možete dobiti bonus dobrodošlice od 100% do 25€ prilikom registracije na sajtu Bet365.
bet365 promotivni kod srbija

UZMI BONUS OVDE

Bet365 bonus kod 2021

Bet365 nudi bonus dobrodošlice za nove igrače iz Srbije, od 100% do 25€, a bonus code je EBTOP.  U obrascu za registraciju postoji polje za bonus kod, ali i ne morate ga popunjavati ako se na Bet365 registrujete putem našeg linka.

  1. Da biste dobili bonus brzo i jednostavno dovoljno je da pratite sledeće korake:
  2. Idite na sajt Bet365 preko linka koji se nalazi u našem tekstu
  3. Kliknite na “Join” i popunite formular za registraciju
  4. U polje “Bonus code” unesite bonus kod za igrače iz Srbije: EBTOP
  5. Potvrdite nalog

Mogu li aktivirati bonus bez bonus koda?

Odgovor je da. Koristite naš link da biste se registrovali i dobili bonus. Potrebno je samo uplatiti iznos od minimalnih 5€ nakon što se registrujete i verifikujete svoj račun. Visina bonusa koju ćete dobiti zavisi od visine vaše uplate i iznosi od 5-25€. Ako uplatite minimalni iznos od 5, dobićete 5€, a ako uplatite 25€, dobićete još toliko bonusa.

Bonus detalji:

Postoji li bonus kod za koji nije potreban depozit?

Nažalost, Bet365 za sada nema takvu vrstu promocije, ali depozit od 100% do 25€ je prilično dobra ponuda koju ne treba propustiti.

Da li Bet365 prihvata igrače iz Srbije?

Da, Bet365 prihvata igrače iz Srbije i možete se registrovati i nesmetano kladiti na ovoj kladionici. Bet365 je od skoro neke zemlje stavio na svoju blacklistu, ali Srbija nije među njima tako da je Bet365 ostao najpopularnija strana kladionica za igrače iz Srbije.

Ostale promocije za postojeće igrače

Kladionica nudi bonuse za lojalnost, prevremenu isplatu za fudbal, evro košarku, bejzbol, bonus dobitke do 70% za evro košarku, tenis i garanciju u slučaju otkazivanja ili promene igrača.

Prevremena isplata – ako vaš tim vodi sa određenim brojem bodova ili golova tokom meča, biće vam isplaćena potpuna isplata, bez obzira na to da li je protivnik na kraju pobedio.

Bonus na dobitke – postavite višestruku opkladu sa 2 ili više izbora (broj zavisi od sporta koji ste izabrali). Ako je opklada uspešna, možete dobiti između 5% i 70% do vašeg dobitka. Visina bonusa zavisi od broja odabira.

Garancija zamene fudbala – ako vaš igrač bude zamenjen pre poluvremena, iznos opklade će vam biti vraćen.

Garancija za tenis – Ako se protivnički igrač povuče, opklada se računa kao dobitna, iznos opklade će biti vraćen.