Betwinner Srbija: Recenzija i Bonus Dobrodošlice do 100EUR

Betwinner je veoma uspešna platforma za klađenje kojoj mogu pristupiti igrači širom sveta. Njihov moderan websajt kao i veliki broj sportskih marketa omogućavaju korisnicima da postave bilo kakve opklade u trenu oka. Pored bogate ponude kladioničarskih marketa i odličnih kvota, Betwinner nudi i bonus dobrodošlice do 100 evra čije detalje i uslove možete pročitati u nastavku.
betwinner bonus srbija

UZMI BONUS OVDE

Betwinner Srbija Bonus Dobrodošlice: Uzmi 100 EUR

Betwinner je online kladionica koja zaista ima mnogo toga da ponudi svojim registrovanim igračima, ali su ipak odlučili da dodatno obraduju sve nove igrače koji se registruju na njihovoj platformi. Naime, svaki novi igrač koji kreira nalog na Betwinner Srbija može da dobije bonus dobrodošlice na prvi depozit do 100 evra. Koju god valutu da izaberete prilikom registracije, uzima se ekvivalent u eurima. Ovo je 100% bonus na prvi depozit, što znači, koliko god da uplatite do 100 evra, isto toliko će vam dati i Betwinner kao bonus dobrodošlice. Naravno, postoji nekoliko uslova koje treba da ispunite, a njih ćemo vam predstaviti u nastavku.
betwinner bonus dobrodoslice srbija

UZMI BONUS OVDE

Betwinner Bonus Dobrodošlice Uslovi

Pre svega, da biste osigurali svoj bonus dobrodošlice, kliknite na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici, a zatim uradite sledeće. Popunite formu za registraciju kako biste kreirali svoj novi nalog i popunite sva polja u Betwinner sekciji “My Account”. Zatim, dopunite vaš novi nalog sa sredstvima, i Betwinner će ih duplirati.

U ovom bonusu mogu učestvovati svi punoletni igrači koji prvi put prave nalog na ovoj platformi, a koji uplate najmanje 1 EUR nakon registracije. Druge slične platforme za online klađenje najčešće postavljaju mnogo veće limite za prvu platu i učestvovanje u bonusu dobrodošlice, tako da ovo ističemo kao veliku prednost.

Ostali uslovi za realizovanje Betwinner bonusa dobrodošlice su sledeći:

  • Novi korisnik može imati samo jedan nalog, i samo jednom može iskoristiti ovaj bonus
  • Nakon registracije, igrač mora da odobri primanje sportskog bonusa u odeljku „Deposit“ ili „My Account “
  • Uslovi odigravanja su 5x u akumulacionim opkladama
  • Svaka acc opklada mora da sadrži 3 ili više događaja
  • Najmanje tri događaja na tiketu moraju imati kvote od 1.40 ili veće
  • Sportski događaji na koje se kladite za odigravanje bonusa moraju da se dogode dok ova ponuda traje
  • Bonus novac ne može da se povuče sa naloga, dok se prethodno navedeni uslove ne ispune
  • Ovaj bonus možete iskoristiti i odigrati u periodu od 30 dana nakon čega se briše, kao i svi dobici koji ste ostvarili njegovim korišćenjem.

Registracija na Betwinner iz Srbije

Registracija na Betwinneru je jednostavna i može da se završi veoma brzo. Kada kliknete na žuto dugme “Sign Up” u gornjem desnom uglu Betwinner početne stranice, otvoriće se prozorčić u koji treba da upišete osnovne lične podatke koje ćemo spomenuti u nastavku.

Pre toga, na početku označite da želite bonus za sportsko klađenje, ili ga odbijte ukoliko ga ne želite. Zatim, unesite broj telefona ili e-mail adresu, valutu u kojoj želite da se kladite, vaše ime i prezime i željenu lozinku nakon čega treba da je ponovite.

Ispod polja koja su predviđena za ove podatke nalazi se sličica za nasumičnim slovima i brojevima koje treba da prepišete u polje pored, kako bi se utvrdilo da niste robot. Kada ste to uradili, složite se sa njihovom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja tako što ćete označiti kvadratić na kraju. To je sve što vam je potrebno da biste se registrovali na Betwinneru.
betwinner registracija srbija

Sportska ponuda i kvote

Betwinner je prepoznatljiv po tome što svojim igračima nudi veoma velik izbor klađenja na različite sportove i kladioničarske markete. Pored popularnih sportova kao što su tenis, kriket, košarka, fudbal, odbojka i drugi, možete se kladiti i na biatlon, bilijar, boks, golf, ali i na esports. Trenutno u ponudi imaju na desetine različitih sportova.

Raznolikost i široka ponuda je prisutna i kada pričamo o kladioničarskim marketima. Pored 1×2, duple šanse i hendikepa, možete se kalditi i na interesantne kombinacije, specijalne opklade i još mnogo toga.

Pored ponude standardnog klađenja, možete se kladiti i za vreme trajanja događaja, i iskoristiti pogodnosti lakšeg predviđanja i većih kvota. Trenutno je moguće kladiti se uživo na fudbal, košarku, tenis, esports, hokej, odbojku, stoni tenis, bejzbol, rukomet, trke konja i pasa, kriket, i tako dalje.

Kvote koje Betwinner nudi oslikavaju neki tržišni prosek, što znači da nisu ni loše, a nisu ni najbolje koje ćete imati priliku da vidite. Nešto su niže kod popularnih sportova, dok su primamljivije kod sportova koji još uvek nisu toliko popularni za klađenje.
betwinner ponuda kvote

Betwinner Srbija Aplikacija

Betwinner je kreirao mobilnu aplikaciju koja veoma podseca na mobilnu verziju sajta, i veoma je lako snaći se u okviru nje. Možete je preuzeti sa njihovog sajta, a dostupna je za većinu iOS i Android uređaja, naročito one novijeg datuma.

Instaliranje Betwinner aplikacije ima svoje prednosti. Njihovoj platformi za klađenje možete pristupiti direktno iz menija svog smartphone-a, pa svoj nalog možete dopuniti sredstvima ili možete postaviti opklade u svega nekoliko klikova. Kao da imate svoju omiljenu aplikaciju u svom džepu.

Ukoliko iz bilo kog razloga ne želite da preuzimate ovu aplikaciju, uvek se možete poslužiti mobilnom verzijom sajta, kojoj možete pristupiti sa bilo kog internet browsera vašeg pametnog telefona. Ona je sjajno optimizovana i prilagodiće se veličini vašeg ekrana. Sve bitne funkcije se nalaze u meniju, a deo sa sportskim klađenjem zauzima centralni deo, tako da sigurno nećete imati problem da se snađete.
betwinner srbija aplikacija

Uplata i Isplata

Betwinner uplata i isplata može da se vrši pomoću različitih paltnih metoda koje su vam ponuđene u sekciji za plaćanja. Neke od popularnih metoda za koje se igrači odlučuju su:

  • Visa
  • Master
  • Maestro
  • Skrill
  • Skrill 1-tap
  • Yandex Money
  • PurplePay
  • QIWI, i tako dalje.

Koju god metodu da izaberete za uplaćivanje, najverovatnije je da ćete moći i da je koristite za isplate dobitaka. Najveći broj metoda omogućava isplate za svega 15 minuta, dok na bankarske transfere možete pričekati i od 1-7 radnih dana. Transakcije svim metodama su potpuno besplatne, Betwinner ne naplaćuje nikakve dodatne naknade.

Korisnicka Podrška

Betwinner Srbija svojim igračima nudi nekoliko opcija kada je u pitanju kontaktiranje njihove korisničke podrške. Naime, postoji nekoliko e-mail adresa na koje možete da im se obratite, u zavisnosti od toga koja je priroda problema koji ste iskusili na njihovoj platformi. Pored toga, možete popuniti upitnu formu direktno na njihovom sajtu, a možete čak i zakazati poziv. Betwinner agenti vas u tom slučaju pozivaju na broj telefona u vreme koje vama odgovara.

Po našem mišljenju najbrži i najefikasniji vid komunikacije sa njihovom korisničkom podrškom je putem live chat opcije. U donjem desnom uglu Betwinner sajta se nalazi ikonica sa dva prozorčića i odmah će vam biti jasno da je to live chat. Agenti su dostupni 24/7 i gotovo istog trenutka će vam odgovoriti. U okviru chata možete poslati dokument, sliku, screenshot, šta god što će vam olakšati da agentu prezentujete svoj problem ili upit. Ukoliko je vaš problem ipak kompleksniji i zahteva određene radnje, savetujemo vam da ipak zakažete poziv.
betwinner korisnicka podrska

Prednosti i Mane

Zaključak

Betwinner je ustaljeno ime u svetu online klađenja na čijoj platformi je registrovano na hiljade igrača širom sveta. Od konkurencije se izdvajaju po veoma niskom limitu uplate za učestvovanje u bonusu dobrodošlice, po svojoj širokoj sportskoj ponudi, kao i po odlično optimizovanoj veb stranici koja se prilagođava svim vrstama uređaja. Za igrače koji to vole, dostupna je i mobilna aplikacija, koja dodatno uprošćava sam proces klađenja, a možete se kladiti gde god da se nalazite. Jedina stavka koju bismo izdvojili kao manu je mali broj metoda uplate koji su poznati igračima iz Srbije. Ipak, ukoliko odaberete Betwinner, sigurno će vam barem jedna odgovarati. Sve u svemu, moderna platforma koja će sigurno odgovoriti na vaše potrebe. Ukoliko želite da ostvarite bonus do 100 evra, kliknite na dugme u ovom tekstu i zaigrajte još danas!