Rabona Kladionica – Da li je Dostupna u Srbiji?

Rabona je već poznato ime u svetu klađenja, a svoje usluge nudi u brojnim zemljama. Takođe, ne postoji ograničenje za pristup njihovom sajtu ukoliko ste iz Srbije. Njihova oficijalna stranica će se odmah učitati. Pored toga, registracija je veoma lak i kratak proces, nakon kog možete ostvariti i bonus dobrodošlice do 100 evra. Ukoliko želite da saznate više o ovoj online kladionici, njenoj sportskoj ponudi i kvotama, uplatama, isplatama i slično, ostanite sa nama i saznajte u nastavku.
rabona kladionica

Sportska Ponuda i Kvote

Rabona vas nikako neće razočarati svojom sportskom ponudom, bilo da je u pitanju raznovrsnost sportova ili broj kladioničarskih marketa. Trenutno je dostupno čak 36 različitih sportova, među kojima su i esports. Pored tradicionalnog pre-match klađenja, možete se kladiti uživo na fudbal, košarku, tenis, stoni tenis i druge sportove. Ipak, veći broj opcija za klađenje imaćete ukoliko svoje opklade postavite pre početka sportskih događaja.

Rabona je izdvojila i određene Top Lige kako bi svojim igračima olakšala pretragu i sačuvala dragoceno vreme. U sekciji top ponude trenutno se nalaze Premijer Liga, Bundesliga, Frenč Open, NBA, NHL i MBL.

U okviru sport sekcije, svaki sport je podeljen po državama u kojima se mečevi i utakmice odigravaju, kako biste lakše pronašli odrećeni događaj jer ih Rabona nudi na stotine.

Što se tiče kvota, nešto su niže nego kod srpskih online kladionica, mada razlika nije previše velika. Ipak se i kladionice u Srbiji razlikuju po visini kvota međusobom. Naravno, na neki događaja će biti ponućene veće, na neke manje kvote, ali će se one razikovati i kada su opcije u okviru kladioničarskih marketa u pitanju. Kod tržišta 1×2 Rabona može ponuditi bolju kvotu na autsajdera, a neka druga kladionica bolju kvotu na favorita ili nerešen rezultat, i slično. Tako nešto niko od nas ne može da predvidi. Na duže staze, sigurno da nećete biti oštećeni.
rabona ponuda kvote

Uplata i Isplata Depozita

Rabona kladionica nudi više nego dovoljan broj opcija kada su u pitanju uplate i isplate. Igračima su dostupne sledeće metode za uplaćivanje depozita:

  • Visa
  • Mastercard
  • Skrill
  • Skrill 1-tap
  • Neteller
  • Jeton
  • MiFinity
  • MuchBetter
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Ripple
  • Ethereum

Minimalne uplate su 10 evra za sve metode, a maksimumi po transakciji čak 5000 evra.

Što se tiče metoda plaćanja koje su dostupne za isplate dobitaka, iste su kao i za uplatu, sem što nije moguća opcija VISA. Svim ostalim metodama je moguće i isplaćivati sa vašeg Rabona naloga. Limit za minimalnu isplatu je isti za sve metode i iznosi 10 evra, izuzetak je samo Neteller gde je limit za minimalnu isplatu 20 evra. Maksimumi isplata po jednoj transakciji se razlikuju od metode do metode i variraju od 2000 do 10.000 evra.
rabona uplata isplata

Da li se možete registrovati na Rabonu iz Srbije?

Kada kliknete na neon žuto dugme za kreiranje naloga na Raboninoj početnoj stranici, otvoriće se registraciona forma koja je veoma uprošćena. Potrebno je uneti e-mail adresu, username, password, i promo code ukoliko ga imate u odgovarajuća polja.

Kada to uradite naći ćete se na sledećoj stranici na koju je porebno da upišete podatke koji se tiču zemlje iz koje dolazite, vaše ima i prezime, valutu (mada je EUR jedina ponuđena), broj telefona, grad, adresu i datum rođenja. Nakon toga upišite poštanski broj i označite da li ste muško ili žensko.

To je sve što vam je potrebno da bi registracija iz Srbije bila uspešna. Kada prođete sve pomenute korake koji vam neće oduzeti više od 3 minuta, naćićete se na stranici za uplaćivanje depozita. Rabona nudi mnoštvo opcija za novčane transakcije uključujući i različite kriptovalute, tako da ćete bez problema moći da uplaćujete novac i povlačite dobitke i ako ste iz Srbije.