Circus Kladionica Srbija: Recenzija i Bonus Dobrodošlice

Iako je jedna od novijih kladionica na našem tržištu, Circus kladionica ide u dobrom pravcu kada je u pitanju broj registrovanih korisnika. Svojim pogodnostima kao I bonusima dobrodošlice, pronalazi svoje mesto među najrasprostranjenijim kladionicama. Ostanite uz našu recenziju do kraja i saznajte šta je to po čemu se ova kladionica izdvaja u odnosu na druge.
circus kladionica bonus

Aktiviraj BONUS

Bonusi dobrodošlice

Tokom istraživanja, napravili smo nalog na sajtu Circus kladionice i ono što nam je taj put učinilo zanimljivijim jesu njihovi bonusi dobrodošlice. S obzirom na to da imaju veoma jaku konkurenciju, napravili su primamljivu ponudu promocija i bonusa, koja im svakim danom donosi sve više i više novih korisnika.

Čim napravite nalog, pred vama će se naći pregršt opcija, od kojih je sigurno nešto baš po vašem ukusu. Za početak, Circus kladionica je spremila:

100% Bonus dobrodošlice do 10.000RSD

Ovaj bonus se odnosi na to da možete uvećati svoj prvi depozit u vrednosti do 10.000RSD. Ukoliko, recimo, uplatite depozit od 10.000RSD, dobijate dodatnih 10.000RSD bonusa. Kako biste ostvarili pravo na ovoaj bonus, potrebno je da pritisnete na dugme na ovoj stranici, registrujete se, izvršite uplatu od minimum 500RSD.

Bonus dobrodošlice do 5000RSD u besplatnim opkladama

U zavisnosti od toga koliki je uplaćeni iznos, imate mogućnost da osvojite do 10 Freebet-a od po 500RSD, ukupne vrednosti do 5000RSD za sportsko klađenje.

Naravno, za svaki od pomenutih bonusa, postoje određena pravila i uslovi kako biste ostvarili pravo na njih. Ukoliko ne želite bonuse, možete odabrati opciju u podešavanjima koja glasi „Ne želim da primam bonuse“. Što se tiče dobitka, dobitak ostvaren tokom igranja biće pretvoren u bonus novac. Tek onda kada ispunite uslove odigravanja, bonus novac možete pretvoriti u pravi, i povući sa vašeg Circus naloga.
circus kladionica bonus dobrodoslice

Aktiviraj BONUS

Registracija na Circus kladionicu

Još jedna stvar koja daje ovoj kladionici blagu prednost u odnosu na ostale, jeste sama registracija. U nekoliko koraka, bez dodatnih verifikacija, imaćete svoj nalog.

Kada kliknete na registraciju, bićete prebačeni na stranicu na kojoj treba da popunite prazna polja vašim ličnim podacima. Od vas će se tražiti da unesete podatke poput imena, prezimena, e-mail adrese, adrese i mesta stanovanja, JMBG-a, i na korak ste do kraja prijave.

Imate opciju i da vam, ukoliko unesete broj telefona, Circus kladionica redovno šalje obaveštenja o trenutnim promocijama. Kada to završite, imate još da obeležite da li ste funkcioner ili njegov član porodice i da potvrdite da ste punoletno lice. Kada ste i to završili, bez dodatne verifikacije, postaje novi član Circus kladionice.

Sportska ponuda i kvote

Kada se Circus pojavio na našim prostorima, akcenat je bio na online igrama na sreću. Uprkos tome, mislili su i na korisnike kojima je bliža sportska ponuda. Osim standardnih sportova kao što su fudbal, rukomet, tenis, košarka, odbojka, vaterpolo, možete pronaći i nešto manje popularne sportove kao što su ragbi, snuker, esports, pikado, MMA i drugi.

Ukoliko volite da se kladite na određenije rezultate i opcije, kao što su dupla šansa, prelazi, hendikep, ukupan broj poena, pronaći ćete i to. Pored klađenja na predstojeće događaje, imate mogućnost i LIVE klađenja, a što se kvota tiče, Circus kladionica nudi skoro pa identične kvote kao i ostale kladionice.
circus kladionica kvote

Uplata i isplata na Circus

Postoji nekoliko načina da uplatite novac u Circus kladionici, a oni obuhvataju:

  1. Uplata u slot klubovima

Uplatu možete izvršiti u bilo kom partnerskom klubu širom zemlje. Ono što vam je potrebno jeste vaš lični dokument i korisničko ime vašeg naloga.

  1. Online uplata putem platne kartice

Uplatu na ovaj način možete izvršiti koristeći platne kartice izdate od strane svih banaka u Srbiji. Kada kliknete na opciju UPLATA, i unesete iznos bićete preusmereni na stranicu BanceIntese, gde dalje unosite podatke svoje kartice.

  1. Uplata preko bankovnog transfera

Uplatu na nalog možete izvršiti putem e-bankinga, pošte ili uplatom u banci. Kada ste na stranici za uplatu, potrebno je da označite ovaj način plaćanja, unesete iznos i potvrdite. Nakon potvrde, dobijate dalje instrukcije za uplatu i sledeći korak je samo izvršenje. Potrebno je  1-3 dana kako bi uplaćeni novac bio na vašem nalogu.

Kada je isplata u pitanju, imate samo jednu mogućnost na raspolaganju a to je – Online isplata preko bankovnog transfera. U ovom slučaju, iznos koji ste prethodno osvojili i zatražili za isplatu, biće na vašem računu u banci nakon potvrde zahteva. Transfer se obavi uglavnom sledećeg radnog  dana, ali imajte u vidu da vreme obrade podataka od strane banke nije uvek isto. Moguće je ćekati na novac i do nedelju dana, u zavisnosti od toga koliko je ažurna vaša banka.
circus kladionica uplata isplata

Circus Mobilna Aplikacija

Ukoliko više volite da su vam omiljene igre uvek nadomak ruke, bićete zadovoljni kada čujete da postoji Circus Mobilna Aplikacija. Međutim, u samom startu, loša vest je da je aplikacija dostupna samo za Android telefone.

Sam proces instaliranja je poprilično jednostavan. Na njihovom sajtu imate opciju za preuzimanje aplikacije. Sledeći korak je da označite da preuzimate aplikaciju u vidu fajla i nakon toga samo ga otvorite i instalirajte. Ono što je takođe pomalo razočaravajuće jeste da sama aplikacija po sebi ne funkcioniše. Kada kliknete na određenu opciju, ona vas automatski preusmerava na sajt i na taj način pronalazite šta vam je potrebno. Dakle, više ima ulogu prečice na vašem telefonu.

Zaključak

S obzirom na to da je Circus kladionica jedna od novijih na našim prostorima, moramo priznati da je opravdala svoje mesto među ostalim kladionicama. Svojim korisnicima nudi dobre bonuse dobrodošlice i promocije, kvote koje su u rangu sa drugim, široku sportsku ponudu i igre na sreću. Iako im je sajt izuzetno pregledan i organizovan, jedina zamerka jeste aplikacija koju se nadamo da će u skorijem vremenu ažurirati i time svojim korisnicima obezbediti potpuni užitak. Ako vas je naša recenzija zainteresovala, kliknite na dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici i pogledajte šta vas sve čeka u Circus kladionici.