Germania Kladionica Hrvatska i Kako Uzeti Bonus Dobrodošlice

Jedan od retkih operatera u Hrvatskoj koji ima dozvolu za privređivanje online igara na sreću je upravo kladionica Germania. Hrvatski zakoni su strogi i kladionice koje apliciraju za licencu moraju da prođu dug put i ispune brojne uslove i zahteve. S obzirom na to da je Germanija u tome uspela, jasno vam je da je reč o pouzdanoj online kladionici gde će vaši podaci i novac biti na sigurnom. Fer igra je zagarantovana, ali hajda da vidimo kakve još pogodnosti ova kaldionica nudi. Kakva joj je sportska ponuda, bonus dobrodošlice za nove igrače, kvote, kako se registrovati, uplaćivati, i još mnogo toga, saznaćete u nastavku.

germania kladionica bonus

Aktiviraj BONUS

Germania Bonus Dobrodošlice

Ukoliko ste iz Hrvatske i odlučite se da se registrujete na Germaniji, možete očekivati bonus dobrodošlice do 3500 kuna. HATTRICK je ime ovog bonusa i možete ga pronaći u Promo sekciji ove popularne hrvatske kladionice. 3500 kuna je ukupan iznos bonusa koji jedan igrač može da dobije, a deli se na prve tri uplate, prva tri depozita svakog novoregistrovanog igrača. Na prvi depozit iznos bonusa je 50%, na drugi dobijate 100% bonusa, a na treći 200%. Da biste imali pravo da ostvarite ovaj bonus, neophodno je da uplatite 35 kuna ili više, ukoliko to želite. Što više uplatite, više bonusa ćete dobiti, tako da su veće uplate isplativije.

Kao i skoro svaki bonus na tržištu, i Germanijin bonus dobrodošlice dolazi sa određenim uslovima koje hrvatski igrači moraju da ispune. Pre svega, bonusi se otključavaju jedan za drugim, ne mogu se aktivirati odmah svi odjednom, niti preko reda. Pored toga, potrebno je ispuniti uslove odigravanja koji su 4x. Iz našeg iskustva, zahtev je veoma realan i čak niži nego kod nekih kladionica konkurenata.
germania kladionica bonus dobrodoslice

Aktiviraj BONUS

Kako otključati Germanijin bonus dobrodošlice? Evo šta sve ulazi  u sumu  za odigravanje:

 • Klađenje pre događaja (klasično) – 100% uplate na tiketima sa minimalno 4 događaja sa pojedinačnim kvotama od bar 1.45, učestvuju u odigravanju.
 • Klađenje uživo – tiketi sa najmanje 2 događaja i minimalnim pojedinačnim kvotama od 1.2 učestvuju u odigravanju 20%.
 • Loto igre – 30% od uplate sa minimum 3 broja učestvuje u odigravanju (jedino Grički kino, Česki kino, Španski, Mađarski, Poljski i Italijanski učestvuju u odigravanju).
 • Virtualne igre – 30% svakog listića učestvuje u odigravanju. Važe se nesistemski tiketi sa minimim 2 događaja.

Ono što bismo takođe napomenuli je da je rok za odigravanje mesec dana. Nakon toga se bonus sredstva brišu sa vašeg naloga i nemate više pravo na njih.

Bonus 3500 HRK
Klađenje 4 para,kvota 1.45 po paru
Klađenje uživo 2 para,kvota 1.20 po paru
Rok 30 dana

Germania Kvote i Sportska Ponuda

Igrači koji su imali priliku da se klade u Mozzart kladionici, uočiće kako interfejs sajta Germanija izgleda veoma slično, čak i kad govorimo o sportskoj ponudi. Kao i u Mozzartu od sportova su tu:

 • Fudbal
 • Košarka
 • Tenis
 • Odbojka
 • Vaterpolo
 • Bejzbol
 • Pikado
 • Boks
 • Stoni tenis
 • Esports

Najpopularniji za klađenje su svakako fudbal, košarka i tenis ali je u poslednje vreme i klađenje na esports izuzetno popularno među hrvatskim igračima. Možete izlistati dostupne događaje koji se igraju u narednih sat vremena, tog dana, u naredna tri dana, ili sve zakazane utakmice koje se nalaze na Germanija sajtu.

Kladioničarski marketi su zaista brojni, od konačnog ishoda i poluvremena, do duple šanse, hendikepa, kombinacija, i tako dalje. Uglavnom, na šta god poželite da se kladite, verovatno ćete pronači u ovoj kladionici. Naravno, na to će uticati i potražnja i gledanost određene utakmice i meča. Što je utakmica iščekivanija, više će biti opcija za klađenje.

Pored klasičnog klađenja, možete se kladiti i uživo ukoliko je to nešto što volite. Uživo se možete kladiti na fudbal, košarku, tenis, esports, stoni tenis, bejzbol, rukomet, mali fudbal i tako dalje. Opcije za klađenje su identične kao i kada se kladite pre početka događaja, s tim što će se kvote često menjati kako se situacija na terenu bude menjala.

Kvote su odlične. Uglavnom su iste ili čak nešto više nego kod konkurencije. Primetili smo da Germanija nudi značajno veće kvote na događaje manje popularnih sportova za klađenje, poput boksa i pikada.
germania kladionica ponuda

Kako da se registrujem na Germanju i pravim uplate?

Germania registracija je nešto duži i dosadniji proces nego na šta su igrači navikli u srpskim kladionicama, jer zakon u Hrvatskoj tako nalaže. Ulaže se napor da se maksimalno smanji mogućnost registracije maloletnim igračima, ali i onima koji planiraju da zloupotrebe paltforme ovog tipa i naprave više od jednog naloga, što nije dozvoljeno.

Da biste se registrovali na Germaniju, potrebno je da unesete sledeće podatke:

 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • E-mail adresu
 • Adresu
 • IBAN
 • OIB
 • Detalje isprave, i tako dalje.

S obzirom na to da se traže svi detalji vezani za ispravu, IBAN i OIB, državljani drugih zemalja se ne mogu registrovati na Germaniju i druge hrvatske kladionice.
germania kladionica registracija

Nakon registracije bi se odmah trebalo uputiti na sekciju za uplatu koja je neophodna da biste se kladili ili igrali bilo koju igru na ovom sajtu. Za uplatu i isplatu su dostupne sledeće opcije:

 • Visa
 • Master Card
 • Maestro
 • Tekući račun
 • Germania platna mesta
 • Skrill

Minimalna uplata koja važi za sve metode je 5 kuna, ali imajte na umu da je potrebno da uplatite barem 35 kuna kako biste imali pravo na bonus dobrodošlice. Limit koji važi za minimalnu isplatu je 20 kuna, i za razliku od uplata koje se procesuiraju gotovo odmah, na isplate je moguće čekati i do tri radna dana.

Zaključak

Germanija je jedna od retkih kladionica u Hrvatskoj za koju možemo da tvrdimo da je pouzdana i licencirana. Imaju moderan sajt koji igračima pruža razne izvore zabave. Među njima su sportsko klađenje, klađenje uživo, loto igre, slotovi, igre na stolu i tako dalje. Možete testirati ovu platformu sa samo 5 kuna koliko je limit za minimalnu uplatu, a možete uplatiti i više da dobijete bonus dobrodošlice koji je i više nego velikodušan. Moguće je dobiti do čak 3500 kuna na prve tri uplate, i povući taj novac sa računa nakon što završite sa odigravanjem od 4x. Kvote su dobre, sportska ponuda i kladioničarski marketi raznovrsni, nude dovoljan broj metoda uplata… Gotovo da nismo mogli pronaći neki značajniji nedostatak, sem možda nešto dužeg procesa registracije. Ipak, to nije nešto što karakteriše Germaniju konkretno, već sve hrvatske licencirane kladionice. Naravno, sve to kako bi se igrači maksimalno zaštitili. Ukoliko mislite da je ovo prava online kladionica za vas, a dolazite iz Hrvatske, pritisnite dugme za registraciju u ovom tekstu i zaigrajte na Germaniji još danas!