Favbet Kladionica u Hrvatskoj: Recenzija i Bonus Dobrodošlice

Favbet je hrvatska kladionica koja nudi velikodušan bonus dobrodošlice, i igrači je veoma vole – imaju na hiljade registrovanih članova. Sajt im je veoma moderan i nudi širok spektar igara na sreću, uključujući tradicionalno klađenje i klađenje uživo. Za vas smo testirali Favbet, pa u nastavku možete pročitati naše mišljenje, uslove bonusa dobrodošlice, kakve su im kvote i sportska ponuda i druge korisne informacije vezane za ovu popularnu platformu za online klađenje.
favbet kladionica bonus dobrodoslice

Aktiviraj BONUS

Favbet Bonus Dobrodošlice

Bonusi dobrodošlice postoje kako bi se privukli novi igrači jer je ovo tržište veoma zasićeno i kompetitivno. Kladionice se svakodnevno trude da ponude što veći bonus, što bolje kvote i što raznovrsniju sportsku ponudu. Favbet je u tome i uspeo, svojim novim igračima nude neverovatan bonus dobrodošlice od čak 5000 kuna. To je bonus koji daju na prvi depozit, i iznosi 100% od svake prve uplate novih igrača, koji ispunjava uslove minimalne uplate. Minimalna uplata koja važi za učestvovanje u ovom bonusu je 100 kuna. Pored bonusa na prvi depozit, igračima se dodelju je i 200 kuna besplatne opklade i 250 besplatnih spinova za slot igre.
favbet kladionica bonus

Aktiviraj BONUS

Što se tiče uslova odigravanja koje Favbet bonus dobrodošlice zahteva, oni su:

 • Minimalni ulozi na sportskim opkladama (i klasičnim i uživo) moraju biti bar 10 kuna
 • Klađenje na vitualne sportove se ne računa ua odigravanje
 • Minimalne kvote po događaju moraju biti bar 1.50
 • U odigravanju učestvuju i obične i sistemske opklade ali moraju ispuniti uslov minimalne kvote

Na favbet sajtu postoji i kalkulator, kako biste bolje izračunali dokle ste stigli sa odigravanjem bonusa, a potrebno ga je odigrati 20x. Rok za odigravanje Favbet bonusa dobrodošlice je 10 dana.

Bonus dobrodošlice 5000 HRK
Risk-free bet 200 HRK
Besplatni spinovi 200
Rok 10 dana

Favbet Kvote i Sportska Ponuda

Favbet zaista ima raznoliku sportku ponudu koju čini ukupno 27 sportova. Postoje i izdvojene popularne lige, kako bi im igrači brže pristupili, a u okviru popularnih sportova kao što su fudbal ili košarka, možete pretraživati utakmice po državi u kojoj se održavaju. To nam ukazuje da su se potrudili da unaprede svoj interfejs i prilagode ga igračima kako bi se što brže i lakše snašli.

Najpopularniji sportovi su svakako košarka, fudbal, tenis, vaterpolo i odbojka, ali kao registrovani igrač možete se kladiti i na MMA, esports, politiku, biciklizam, formulu 1 i još mnogo toga. Postoji opcija klađenja i na specijale kao što su Oscar, BCC sportska osoba godine, Apple, svemir, Conor McGregor, Hrvatska, i tako dalje. Pored navedenog, stoni tenis takođe postaje veoma popularan za klađenje u ovoj kladionici, kao i MMA i esports.

Pored klasičnog klađenja moguće je postavljati opklade uživo, u toku njihovog trajanja i iskoristi pogodnosti promenljivih kvota i lakšeg predviđanja. Uživo se možete kladiti na brojne sportove, uključujući fudbal, stoni tenis, esports, košarku, tenis, odbojku, vaterpolo, futsal, stoni tenis, i tako dalje.

Kvote koje ćete imati priliku da vidite će vam se zaista isplatiti na duži vremenski period. Što se tiče opcija za klađenje one su brojne, zavise od sporta, a neke od najpopularnijih su:

 • 1×2
 • Dvostruka šansa
 • Više / Manje
 • Hendikep
 • Tačan rezultat
 • Oba tima da daju gol
 • Poluvreme / Kraj
 • Kombinacije, itd.

favbet kladionica kvote

Kako da se registrujem na Favbet i uplatim novac?

Hrvatski državljani neće imati problem da se registruju na Favbet, dok igrači iz ostalih zemalja neće to moći da urade. Ukoliko ste iz Hrvatske i želite da otvorite nalog na ovoj online kladionici, samo kliknite na dugme za preuzimanje Favbet bonusa dobrodošlice koji se nalazi na ovoj stranici, i bićete prebačeni na Favbet registraciju.

Registracija je možda dosadan tehnički proces koji se u ovom slučaju odvija u tri koraka. Ipak, nije ništa teško, potrebno je samo ispravno uneti lične podatke. U njih ubrajamo ime, prezme, datum rođenja, pol  državljanstvo, broj telefona, ispravu, podatke sa isprave, OIB, IBAN i tako dalje. Favbet ima sistem koji automatski proverava podatke, tako da maloletni igrači ili oni koji već imaju nalog na ovoj kladionici to ne mogu opet da urade.

Sledeći korak nakon što završite sa registracijom je, logično, uplata. Na ovoj online kladionici nema prevelik broj opcija za plaćanje, ali su one koje igrači najčešće koriste na ostalim sajtovima, svakako tu. Možete uplaćivati putem:

 • Platnih kartica
 • U Favbet poslovnicama
 • AirCash-om
 • A-bon-om

Limiti za minimalnu uplatu su drugačiji za svaku metuodu, ali su prihvatljivi. Putem kartica možete uplaćivati od 10 kuna, pa na dalje, A-bonom 25 kuna i više, AirCashom bar 10 kuna, itd. Uplate se uknjiže gotovo istog trenutka, pa odmah možete produžiti na sekciju sa sportskim klađenjem, ili na nešto drugo, u zavisnosti od toga šta želite da igrate na Favbetu.

Kada isplaćujete dobitke možete to uraditi u Favbet poslovnicama u toku radnog vremena, a limita gotovo da nema. Ukoliko isplaćujete sebi na račun, možete čekati nekoliko dana dok se sredstva ne nađu na vašem računu. To najviše zavisi od toga koliko je ažurna vaša banka. Ni uplate ni isplate ne uključuju nikakve provizije niti dodatne, skrivene troškove.

Naše poslednje reči o Favbet kladionici

Favbet kladionica je opravdano zaslužila licencu, fer igra je zagarantovana i jedino su pouzdane platne metode dostupne za uplate i isplate. Sportska ponuda je veoma bogata i uključuje i manje popularne sportove poput biciklizma, formule 1, kriketa, golfa i tako dalje. Uživo klađenje privlači veliki broj hrvatskih igrača, pa je i ova sekcija izuzetno raznolika i moguće je kladiti se na brojne kladioničarske markete dok utakmice još traju. Platnih metoda nema previše, ali ono što je najbitnije, pouzdane su. Ne postoji mogućnost da neko ukrade vaše podatke i zloupotrebi ih na bilo koji način. Jedina zamerka koju imamo je bonus dobrodošlice koji, iako je velik na prvi pogled, dolazi sa izuzetno teškim uslovima za odigravanje. U samo deset dana je potrebno obrnuti iznos bonusa čak 20 puta, što je gotovo nemoguće. Ipak, ukoliko volite izazove, ili ne marite za bonus već želite da iskoristite sve duge pogodnosti koje ova kladioncia nudi, savetujemo vam da se registrujete na Favbet. To možete učiniti već sada, samo kliknite dugme za preuzimanje bonusa na ovoj stranici, i naćićete se na stranici Favbet registracije.